Přejít k hlavnímu obsahu

Velké Q4 finále CZSK FPL o herní PC je tady!

4. 1. 2019 | 13:00 Counter-Strike 2
Přední domácí hráči na tenhle víkend dlouho čekali. Po odehrání největších turnajů sezóny bylo na scéně trošku klidu, nyní však vše směřuje k 4. až 6. lednu, kdy proběhne vyvrcholení tříměsíčního snažení ve FACEIT CZSK Pro League. Kdo se ukáže v nejlepší formě?
FACEIT CZSK Pro League
FACEIT CZSK Pro League

Poslední tři měsíce v rámci česko-slovenské FPL spolupracujeme s partnery Patriot VIPER a Alza.cz, díky čemuž můžeme domácí špičce přinést stejně jako za minulý kvartál velké vyvrcholení celého snažení. Hlavní cenou a velkým lákadlem je totiž stejně jako naposledy oficiální počítač této soutěže, DEV1S PC ve variantě GTX1070Ti.

Z nové mašiny se za Q3/2018 mohl radovat Adam 'neofrag' Zouhar, který si svou odměnu vyzvedl přímo na MČR 2018, ten nebude mezi favority chybět ani tentokrát. Dle hráčské aktivity posledních týdnů však můžeme vidět, že nás čekají opravdu zajímavé tři dny plné zápolení, na jehož konci bude jeden šťastný a zasloužený vítěz.

Partneři soutěže dodali také odměny pro další hráče z elitní pětky:

Celé finále odstartuje v pátek 4. ledna 16:00 a skončí v 1:00 v noci z neděle na pondělí. O průběžném pořadí vás budeme informovat po celý víkend na našem webu i sociálních sítích, sledovat můžete také oficiální žebříček přímo na FACEITu, kde je již nyní seznam všech účastníků. A pro velké fanoušky jistě budou i jednotliví hráči streamovat.

FACEIT CZSK Pro League
Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.