Přejít k hlavnímu obsahu

UniCon s větším prizepoolem i MČR body!

27. 1. 2017 | 12:52 Counter-Strike 2
Sotva jsme oznámili podporu vsetínské akce s názvem C-LAN Winter Cup a její premiérové zařazení do seriálu Mistrovství ČR v počítačových hrách, tak tu máme pro další offline akci.UPDATE: Pořadatelé CS:GO turnaje na únorovém UniConu nám potvrdili navýšení prizepoolu na 2500 Euro v hotovosti, který si rozdělí nejlepší tři týmy. Pokud stále ještě váháte s účastí, nyní je pravý čas se registrovat. Mimo vyššího prizepoolu bude akce oceněna také více MČR body.
Výchozí obrázek

Sotva jsme oznámili podporu vsetínské akce s názvem C-LAN Winter Cup a její premiérové zařazení do seriálu Mistrovství ČR v počítačových hrách, tak tu máme pro další offline akci.

UPDATE: Pořadatelé CS:GO turnaje na únorovém UniConu nám potvrdili navýšení prizepoolu na 2500 Euro v hotovosti, který si rozdělí nejlepší tři týmy. Pokud stále ještě váháte s účastí, nyní je pravý čas se registrovat. Mimo vyššího prizepoolu bude akce oceněna také více MČR body.


C-LAN Winter Cup se po přesunu z Púchova do Vsetína uskuteční 11. a 12. února a po ohlášení MČR bodování akce během několika dní naplnila svoji kapacitu 16 týmů. Hned o týden na tu máme další akci, tentokrát slovenskou, a to další ročník trnavského UniConu.

Akce s různorodým programem plným přednášek, hostů, cosplay contestu a dalších aktivit z oblasti herního průmyslu v čele s poloprofesionálními turnaji v šesti hrách se odehraje 17. až 19. února v areálu trnavské Fakulty masmediálnej komunikácie. Do seriálu MČR 2017 bude zařazen CS:GO turnaj pro 24 týmů, polovina této kapacity je aktuálně zaplněná.

Detailní informace k letošní MČR sezóně v Counter-Strike: Global Offensive zveřejníme v průběhu tohoto týdne, spolu s čímž uveřejníme i bodové ohodnocení UniConu i výše zmíněného C-LAN Winter Cupu. Pokud se chcete za měsíc porvat o důležité MČR body, registrujte se zde.

Štítky: UniCon, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.