Přejít k hlavnímu obsahu

Přestup dokonán, Hiko míří k OpTic

7. 2. 2017 | 10:01 Counter-Strike 2
Kanadský hvězdný hráč Peter "stanislaw" Jarguz opouští po delší době severoamerický mix OpTic Gaming. Společně se svými spoluhráči triumfoval v turnaji ELEAGUE S2.UPDATE #2:
Výchozí obrázek

Kanadský hvězdný hráč Peter "stanislaw" Jarguz opouští po delší době severoamerický mix OpTic Gaming. Společně se svými spoluhráči triumfoval v turnaji ELEAGUE S2.


UPDATE #2:

Dnes v noci byla na soupisku týmu OpTic Gaming dopsána nečekaně hned dvě jména. Kromě očekávaného přestupu Spencera "Hiko" Martina se k týmu připojuje i bývalý trenér Team Liquid Luis "peacemaker" Tadeu.

Sestava OpTic Gaming pro rok 2017

{#Kanada} Keith "NAF" Markovic
{#Spojené státy americké} Will "RUSH" Wierzba
{#Turecko} Tarik "tarik" Celik
{#Španělsko} Óscar "mixwell" Cañellas
{#Spojené státy americké} Spencer "Hiko" Martin

{#Brazílie} Luis "peacemaker" Tadeu

UPDATE #1:

Stanislaw se připojuje k americkému týmu Liquid jako nový in-game leader. Koho nahradí zatím nebylo oficiálně oznámeno. Spekuluje se o Spenceru "Hikovi" Martinovi, který by se eventualně mohl připojit k OpTic, takže by šlo o výměnu těchto dvou hráčů.

Sestava Týmu Liquid:

{#Kanada} Peter "stanislaw" Jarguz
{#Dánsko} Jacob "Pimp" Winneche
{#Spojené státy americké} Nick "nitr0" Cannella
{#Spojené státy americké} Jonathan "EliGE" Jablonowski
{#Spojené státy americké} Josh "jdm64" Marzano
{#Spojené státy americké} Spencer "Hiko" Martin

{#Brazílie} Wilton "zews" Prado (trenér) 



 

Informaci o přestupu hráče do jiného týmu oznámil skrz poslední YouTube epizodu pořadu Vision (originální týmová show) kapitán sekce Will "RUSH" Wierzba. On sám přiznal, že po Major turnaji, kde nejen fanoušci očekávali lepší umístnění, Peter podepsal smlouvu s jiným týmem. Dle všech informací a spekulací by se měl kanadský plejer připojit k Team Liquid, odkud by měl odejít Spencer "Hiko" Martin.

RUSH přiznal, že je to velká rána pro tým, neboť jen necelé dva týdny před DreamHack Las Vegas přišla organizace o ingame leadera. 

Mluvili jsme o tom s Peterem a všechno vypadalo v pohodě. On se ale rozhodl v okamžiku, ani s námi nemluvil a prostě odešel. JE to pro nás dosti komplikovaná situace, neboť sehnat IGL tady v NA je dost velký problém. Nejspíš si nakonec danou pozici rozdělíme mezi sebe," řekl Wierzba

Sestava OpTic Gaming

{#Kanada} Keith "NAF" Markovic
{#Spojené státy americké} Will "RUSH" Wierzba
{#Turecko} Tarik "tarik" Celik
{#Španělsko} Óscar "mixwell" Cañellas

Štítky: optic