Přejít k hlavnímu obsahu

Revital Gaming s novou LoL sestavou

4. 2. 2017 | 10:10 League of Legends
Jeden z účastníků loňského Mistrovství České republiky v League of Legends představil novou soupisku pro letošní sezónu.REViTAL Gaming jsme mohli v roce 2016 vídat ve všech předních domácích ligách, přední umístění či opravdový úspěch této organizaci stále chybí. Po změnách před i po samotném MČR nabírá vedení zbrusu novou sekci, která se skládá ze dvou více a tří méně známých jmen.
Výchozí obrázek

Jeden z účastníků loňského Mistrovství České republiky v League of Legends představil novou soupisku pro letošní sezónu.

REViTAL Gaming jsme mohli v roce 2016 vídat ve všech předních domácích ligách, přední umístění či opravdový úspěch této organizaci stále chybí. Po změnách před i po samotném MČR nabírá vedení zbrusu novou sekci, která se skládá ze dvou více a tří méně známých jmen.

Na topu se představí jediný pozůstalý z MČR 2016, ačkoliv si Erik 'eRik' Klein na zimní sezónu ROG Masters odskočil jinam. Zkušenosti týmu dodá také druhý solo laner a to midař Daniel 'TheStryg' Palarčík. Ten proslul zejména svým působením u týmu eXtatus, kam se podruhé vrátil v posledním přestupovém období a vyzkoušel si pozici supporta. Další trojice hráčů na domácí scéně není zatím příliš proslulá, ale věříme, že o REViTALu v letošním roce ještě uslyšíme.

Štítky: Revital gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.