Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness a kompletní Clash Royale sekce

6. 2. 2017 | 20:18 Clash Royale
Před několika dny jsme informovali o příchodu hráče Rainny.81 pod křídla týmu eEriness, nová Clash Royale sekce je dnešním večerem kompletní.
Výchozí obrázek

Před několika dny jsme informovali o příchodu hráče Rainny.81 pod křídla týmu eEriness, nová Clash Royale sekce je dnešním večerem kompletní.

Čtyřčlennou partu dal dohromady právě loňský mistr ČR, teprve 15letý Šimon 'Rainny.81' Masár. Tým byl postupně odhalován den po dnu a v pondělí jsme se dozvěděli kompletní složení. Z působení v Majestic Lions si Rainny s sebou vzal také slovenského hráče Mateje 'Coll.3' Guzu, oba tak budou od nynějška oblékat nový dres organizace s desetiletou historií.


Velkou zajímavostí této Clash Royale sekce je také to, že ne všichni jsou původem z České a Slovenské republiky. Třetím hráčem eEriness.CR je Jess 'Jess' Lenior, Holanďan žijící dlouhá léta v Praze, který na scénu prorazil na prvních Alza Game Center turnajích. Jeden dokonce opanoval. Čtveřici uzavírá další účastník premiérového ročníku MČR Jan 'Jen Íík' Kuchár.

Složení Clash Royale týmu eEriness:

{#Slovenská Republika} Šimon 'Rainny.81' Masár
{#Slovenská Republika} Matej 'Coll.3' Guza
{#Nizozemsko} Jess 'Jess' Lenior
{#Česká Republika} Jan 'Jen Íík' Kuchár

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.