Přejít k hlavnímu obsahu

Výstava GIGABYTE navštíví galaxii 4FANS

16. 2. 2017 | 12:45 Všechny hry
PLAYzone aréna letí na 4FANS a spolu s ní také stánek GIGABYTE.
Výchozí obrázek

PLAYzone aréna letí na 4FANS a spolu s ní také stánek GIGABYTE.

Když se řekne GIGABYTE, každému se jistojistě vybaví špičkové základní desky. Posilnit svoji pozici v oboru se této společnosti daří také díky nejnovější řadě prvotřídního hardwardu, základních desek GIGABYTE AORUS Z270X. Kromě stylových LED světel ten nejvyšší model nabízí možnost zapojení čtyř grafických karet současně. Při zakoupení jedné z AORUS desek navíc aktuálně běží akce na stránkách gigabyte.eu na kupón se Steam hrou zdarma.

Mimo výstavy základních desek dorazí GIGABYTE do PLAYzone arény na 4FANS s módovanou mašinou "Ultra G", kterou si mohou pamatovat mimo jiné i návštěvníci letošního PragoFFestu. Na stánku GIGABYTE bude hrát prim populární střílečka Counter-Strike: GO, na dvou počítačích se odehrají 1v1 miniturnaje o ceny od GIGABYTE. Těšíme se 25. února v Kongresovém centru!


Štítky: 4fans, GIGABYTE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.