Přejít k hlavnímu obsahu

Tým FlyCom eSports přichází s novou sekcí

26. 2. 2017 | 11:54 Counter-Strike 2
Po krátké odmlce se tým FlyCom eSports vrací znovu na CS:GO scénu s kompletně novou sekcí. Jak bude nová sestava týmu vypadat a co na prozatimní působení v týmu říká spolumajitel a zároveň kapitán týmu Tomáš Fejk?Český tým, který na naší scéně působí již přes dva roky, nabral pod svá křídla novou CS:GO sekci, která by měla naplnit očekávaní vedení organizace, kterou vede dvojice Radek a Tomáš Fejkovi.
Výchozí obrázek

Po krátké odmlce se tým FlyCom eSports vrací znovu na CS:GO scénu s kompletně novou sekcí. Jak bude nová sestava týmu vypadat a co na prozatimní působení v týmu říká spolumajitel a zároveň kapitán týmu Tomáš Fejk?

Český tým, který na naší scéně působí již přes dva roky, nabral pod svá křídla novou CS:GO sekci, která by měla naplnit očekávaní vedení organizace, kterou vede dvojice Radek a Tomáš Fejkovi.

 

FlyCom eSports a jejich nová sestava (zdroj: FlyCom eSports)

Základním kamenem celého týmu jsou hráči Tomáš "Fejkyss" Fejk a Petr "MENDAR" Jančík, jenž se spolu znají delší dobu a vrací se zpět do organizace, kde se poznali. Do svého týmu k sobě přibrali dvojici hráčů Ladislava "Street" Šinágla a Petra "life" Švacha, se kterými byli v jednom týmu se současným kapitánem na LAN akci ve slovenské Tuchyni. Posledním členem týmu se stal jejich dlouholetý kamarád Tomáš "coRY" Mrázek.

Stručný rozhovor s kapitánem týmu Tomášem Fejkem pro týmový web:

Ahoj Tomáši, představ se prosím divákům, kteří o tobě ještě neslyšeli?

Zdravím všechny, kteří si čtou tuto novinku. Jsem sedmnáctiletý kluk z jednoho menšího města u Chomutova. CS:GO již hraju přes 4 roky. Mezi mé záliby patří čas trávený s kamarády, florbal a občas si zajdu do fitka.

Jak zatím hodnotíš vaši CS:GO sekci?

Náš celek složený před pár týdny vidím na velmi dobré cestě, v současné chvíli se s týmem sehráváme. Je to přeci jen delší doba, co jsem spolu nehráli, ale my všichni doufáme, že s klukama neuděláme ostudu organizaci a budeme se ji snažit co nejčestněji reprezentovat.

Co plánuješ s týmem do budoucna?

Rozhodně se plánujeme ještě zlepšovat a všichni z týmu víme, že před sebou ještě máme dlouhou cestu. Pak bychom chtěli s klukama vyzkoušet nějaké tuzemské LAN akce a v létě vyrazit možná i za hranice naší země.

Jak se tobě osobně zatím hraje v této sestavě?

Jak jsem tady již avizoval, tenhle tým jsem složil před pár týdny, ale mně se zatím hraje úplně v pohodě. S klukama jsem vždy dobře naladěný a na TeamSpeaku vládne převážně dobrá nálada, i když se občas někdy něco nepovede, vždy je důvod se tomu zasmát, hodit to za hlavu a hrát dál.

Já bych ti chtěl moc poděkovat za stručný rozhovor. Momentálně máš možnost vzkázat cokoliv lidem a taktéž vašim fanouškům.

Děkuji za prostor. Rád bych řekl, že se budeme snažit podávat kvalitní výsledky jak na online, tak na offline akcích. Dál bych chtěl poděkovat přátelům a lidem, kteří nám drží palce. Budeme na sobě makat!

Štítky: flycom