Přejít k hlavnímu obsahu

Dánské týmy hlásí změny ve svých sestavách

27. 2. 2017 | 11:20 Counter-Strike 2
Dva přední dánské týmy se rozhodly udělat změny ve svých sestavách. Zatímco tým Heroic přibral pouze jednoho nového hráče, tak Tricked Gaming vyměnil hned dva ve své sestavě.
Výchozí obrázek

Dva přední dánské týmy se rozhodly udělat změny ve svých sestavách. Zatímco tým Heroic přibral pouze jednoho nového hráče, tak Tricked Gaming vyměnil hned dva ve své sestavě.

Hráč JUGi se stal novým členem týmu Heroic (zdroj: RFRSH)

Začněme nejdříve s týmem Heroic. Měsíc zpět bylo sedmadvacetiletému Michaelovi "Friis" Jørgensenovi řečeno, že se stává náhradníkem a tým Heroic s ním již nadále nepočítá. Heroic odehrálo několik zápasů s náhradníky, ovšem nakonec padlo slovo na devatenáctiletého talenta z malého dánského města Hillerød Jakobovi "JUGi" Hansenovi. Při jeho přestupu nastal pouze jediný problém, jelikož JUGi měl platnou smlouvu s týmem Tricked do roku 2018 a tak ho musel celek Heroic vykoupit, což se taktéž stalo a JUGi je v současnosti platný člen týmu Heroic.

Soupiska týmu Heroic:

{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Valdemar "valde" Bjørn Vangså
{#Dánsko} Nikolaj "niko" Kristensen
{#Švédsko} Andreas "MODDII" Fridh
{#Dánsko} Jakob "JUGi" Hansen

Z Friise a Aciliona se stávají znovu spoluhráči (zdroj: HLTV)

Taktéž tým Tricked se rozhodl pro změny ve své sestavě. Po odchodu JUGiho rozvázal dánský tým smlouvu s Lassem "maeVe" Elgaardem, který byl členem týmu od října 2016. Na druhou stranu do týmu přichází velmi zkušená dvojice. První z dvojice je Michael "Friis" Jørgensen, který naposledy působil právě v Heroic, jak jsme již dříve v článku avizovali. Druhým hráčem je dvacetiletý Asger "AcilioN" Larsen, který s týmem již měsíc hraje, ovšem teprve včera podepsal s týmem plnohodnotnou smlouvu. Acilion působil naposledy v americkém týmu Splyce, kde po dobu pěti měsíců nasbíral veliké množství cenných zkušeností.

Soupiska týmu Tricked:

{#Dánsko} Nicolai "HUNDEN" Petersen
{#Dánsko} Patrick "es3tag" Hansen
{#Dánsko} Johannes "b0RUP" Borup
{#Dánsko} Asger "AcilioN" Larsen
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen
                             

Zdroj: hltv.org
Štítky: Heroic, Tricked