Přejít k hlavnímu obsahu

Duo eEriness se stěhuje do Majestic Lions

2. 3. 2017 | 13:57 Counter-Strike 2
Nečekané zemětřesení zažívá po delší době opět tým eEriness a přichází o tři své hráče.Oficiálně ještě nebyl příchod Olivera 'TURBO' Troppa do kádru Romana 'blade' Pilného ani oznámen a eEriness musí bojovat s dalšími odchody. TURBO v týmu nahrazuje Davida 'garzeN' Hrušovského, který se rozhodl upřednostnit svůj osobní život před hraním. Novou posilu jsme v akci mohli vidět již tento týden, kdy se eEriness podařilo postoupit do ROG COOL ligy.
Výchozí obrázek

Nečekané zemětřesení zažívá po delší době opět tým eEriness a přichází o tři své hráče.

Oficiálně ještě nebyl příchod Olivera 'TURBO' Troppa do kádru Romana 'blade' Pilného ani oznámen a eEriness musí bojovat s dalšími odchody. TURBO v týmu nahrazuje Davida 'garzeN' Hrušovského, který se rozhodl upřednostnit svůj osobní život před hraním. Novou posilu jsme v akci mohli vidět již tento týden, kdy se eEriness podařilo postoupit do ROG COOL ligy.

Zpráva o dalších změnách spatřila světlo světa opravdu nečekaně. S eEriness se loučí Tomáš 'tMs1k' Zelenka, jenž přestupuje se svým kamarádem Petrem 'Shad' Němečkem a novou společnou destinací bude tým Majestic Lions. Před kapitánem bladem je tak další dlouhá cesta za stabilní sestavou, zůstal mu pouze MAXX a ten je v sestavě pouhé dva měsíce.

Tahle pětice už je minulostí - zleva: tMs1k, Shad, MAXX, blade, garzeN

Majestic Lions se ve čtyřech ocitli po odchodu Vojtecha 'vojtiiis' Krázela do neaktivity, což následoval krok Tomáše 'teCkoO' Koširer, jenž to aktuálně zkouší u ROG.eXtatus na pozici kouče. Trojice ecko-naturalG-spexo se musela ohlížet po nových posilách, bohužel pro eEriness se muselo jít přes mrtvoly, pětici doplní výše zmíněné české duo tMs1k-Shad.

Posílená sestava Majestic Lions zažije svoji premiéru dnes večer, kdy ji čeká finále turnajové série MSI MČR One Night Stand. eEriness má čas na hledání nových tváří až do druhé fáze ROG COOL ligy za necelé dva týdny. Uvidíme, jak se s tím blade znovu popasuje. Kéž by se přes zdravotní potíže mohl vrátit Dominik 'hazard' Hubl, který v úterý týmu úspěšně hostoval.

"Bohužel nás potkalo to nejhorší. Za sebe můžu řict, že tato ztráta bude znatelná, ale co mohu naopak slíbit, že náhrada bude v rámci možností našeho týmu adekvátní! Roman má u vedení týmu plnou podporu. Náš tým jako celek čeká spousta černé práce, ale je se na co těšit to můžu už teď slíbit,"

vyjádřil se hlavní manažer eEriness Miroslav Tomáš.

Nynější sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Peter 'naturalG' Turčan
{#Slovenská Republika} Patrik 'spexo' Hampl
{#Česká Republika} Tomáš 'tMs1k' Zelenka
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček

Nynější složení eEriness:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Oliver 'TURBO' Tropp

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.