Přejít k hlavnímu obsahu

eSportsArcade: ROG.eXtatus prohráli s Pentou

10. 3. 2017 | 12:33 Counter-Strike 2
Pro úřadujícího mistra České republiky přichází pozvánky do celé řady evropských turnajů. Dalším v pořadí je eSportsArcadeTV Cup #2 konající se 9. až 11. března.
Výchozí obrázek

Pro úřadujícího mistra České republiky přichází pozvánky do celé řady evropských turnajů. Dalším v pořadí je eSportsArcadeTV Cup #2 konající se 9. až 11. března.

Šancí prorazit do Evropy má nejlepší domácí celek opravdu mnoho. Tentokrát budou hráči ROG.eXtatus čelit proti týmům, jako jsou kvalifikovaní DenDD, němečtí Alternate aTTaX nebo zbrusu nové složení PENTA Sports. Soutěž o 4 tisíce dolarů a další tisícovku ve skinech odstartovala ve čtvrtek, kdy si česko-slovenská pětka porazila s tureckými ex-Dark Passage.

Od pátku se přechází na formát BO3, kdy bude ROG.eXtatus čekat právě nová sestava PENTA Sports. Ve hře je nejen postup do sobotního finále, ale s ním také $2,500 za první či $1,500 za druhé místo. Pokud chcete našeho zástupce podpořit, zápas začíná v 17:00.

eSportsArcadeTV Cup #2
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo1bo3bo3 
 
{#Evropská unie} PENTA Sports16     
  {#Evropská unie} PENTA Sports2   
{#Švédsko} Preparation12     
    {#Evropská unie} PENTA Sports-- 
{#Turecko} ex-Dark Passage13     
  {#Slovenská Republika} ROG.eXtatus0   
{#Slovenská Republika} ROG.eXtatus16     
      {#World}TBA
{#Dánsko} Tricked Gaming11    Vítěz
  {#Švédsko} DenDD--   
{#Švédsko} DenDD16     
    {#World}TBA-- 
{#Německo} Alternate aTTaX16     
  {#Německo} Alternate aTTaX--   
{#Francie} Vexed Gaming4     
 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.