Přejít k hlavnímu obsahu

Jádro hráčů Fraternitas míří k Majestic Lions

14. 3. 2017 | 01:14 League of Legends
Že bychom měli po dvou letech nového vládce domácí League of Legends scény? Nejprve to vypadalo, že Fraternitas jsou v rozpadu, nyní vyplaval na povrch jejich přestup ke konkurenci.
Výchozí obrázek

Že bychom měli po dvou letech nového vládce domácí League of Legends scény? Nejprve to vypadalo, že Fraternitas jsou v rozpadu, nyní vyplaval na povrch jejich přestup ke konkurenci.

ROG Finals 11, poslední titul Fraternitas. Dlouhodobé spojení nejpopulárnější MOBA hry a přední domácí organizace končí. Dva mistrovské tituly, nyní je však Bratrstvo bez LoL týmu. Všechno začalo odchodem Petra 'Denyk' Haramacha, trojnásobný mistr ČR si dal pauzu s aktivním hraním a aktuálně je trenérem Inside Games. Většina FTS však zůstává pospolu.

Kdo sledoval první turnaje nové sezóny, mohl si všimnout různých sestav. Prizemoney za online klání či ROG COOL liga nalákala také jádro Fraternitas, spolu se kterými se představil Michal 'Odstranovac' Duchoň a Václav 'Vasked' Benda. Slovo dalo slovo a tato pětka pod vedením kouče Tomáše Kněžínka oficiálně míří k Majestic Lions. Dva nejzkušenější z kádru Bratrstva mezi Lvi sice chybí, ale tři tituly mistrů ČR slibují tu nejvyšší kvalitu.

K přestupu se pro PLAYzone.cz vyjádřil jungler, který to mezi sezónami zkoušel stejně jako bývalý topař FTS Cekutka v Rusku, David 'Jejky' Jakubec:

"Po delší době neshod s Fraternitas jsme se rozhodli najít jinou organizaci, která nám vyhoví. S Majestic Lions jsme po společném řešení došli k závěru, že si plácneme a budeme spolupracovat. Chtěl bych snad už jenom říct to, že za každou podporu budeme jen rádi a pokusíme se dostat ML na vrchol české scény! #MLHYPE"

Aktuální sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Michal 'Odstranovac' Duchoň - Top Laner
{#Česká Republika} David 'Jejky' Jakubec - Jungler
{#Česká Republika} Marek 'Humanoid' Brázda - Mid Laner
{#Slovenská Republika} Matúš 'Neon' Jakubčík - AD Carry
{#Česká Republika} Václav 'Vasked' Benda - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.