Přejít k hlavnímu obsahu

Mountain Dew generálním partnerem MČR 2017

23. 3. 2017 | 22:03 Všechny hry
Je nám velkou ctí všem hráčům a hráčkám představit nového generálního partnera Mistrovství ČR v počítačových hrách, perlivý nealkoholický nápoj Mountain Dew.
Výchozí obrázek

Je nám velkou ctí všem hráčům a hráčkám představit nového generálního partnera Mistrovství ČR v počítačových hrách, perlivý nealkoholický nápoj Mountain Dew.

Mountain Dew je produktem nadnárodní společnosti PepsiCo, která se již po dlouhá desetiletí zabývá výrobou a prodejem nápojů a potravin. Právě nápoj Mountain Dew, tradičně prodávaný v příznačném žluto-zeleném obalu, nabývá od svého vstupu na český trh v první polovině roku 2014 značné popularity a nyní by rád zacílil i na komunitu domácích gamerů.

Mountain Dew se v zahraničí podobně jako jeho konkurenční značky angažuje do různých sportovních sfér, v loňském roce vznikla také soutěž ve hře Counter-Strike: Global Offensive s názvem Mountain Dew League. Partnerstvím s Mistrovstvím České republiky v počítačových hrách premiérově podpoří i lokální hráče a fanoušky elektronického sportu. 

„Esport je v Česku i na Slovensku druh sportu a zábavy, který si zaslouží adekvátní pozornost a podporu. Značka Mountain Dew má k příznivcům počítačových i konzolových her blízko a partnerstvím s MČR chceme podpořit další rozvoj tohoto sportu, který již konkuruje i zaběhnutým sportovním odvětvím. Chceme napomoci rozvoji esportu v našem regionu a těšit se z jeho pokroku/přiblížování se světové úrovni,“

říká brand koordinátor značky společnosti PepsiCo Pavel Vykydal.

Milovníci perlivého nápoje Mountain Dew si přijdou na své nejen ve dnech 10. až 12. listopadu, kdy se samotné finále MČR 2017 v Brně odehraje, v průběhu celé sezóny pro vás máme připraveny další zajímavé aktivity a soutěže. Aby vám nic neuniklo, doporučujeme sledovat oficiální MČR stránky mcrpc.cz a lajknout si oficiální Facebook.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.