Přejít k hlavnímu obsahu

Ve FlatOut 4: Total Insanity se pořádně šlape na plyn!

Hra FlatOut4: Total Insanity, kterou vyvinulo francouzské studio Kylotonn Racing Games (WRC 5, WRC 6), nyní vychází na PlayStation 4 a Xbox One.Jedinečné herní režimy, řetězové bouračky, čím dál šílenější vozidla a zcela zničitelné tratě. FlatOut4: Total Insanity hráče uvrhne do víru zběsilých a výbušných závodů. Vrací se i legendární režim Stunt s ještě bláznivějšími výzvami, kdežto v nových režimech Assault a Arena se z vašeho auta stane zbraň hromadného ničení.
Výchozí obrázek

Hra FlatOut4: Total Insanity, kterou vyvinulo francouzské studio Kylotonn Racing Games (WRC 5, WRC 6), nyní vychází na PlayStation 4 a Xbox One.

Jedinečné herní režimy, řetězové bouračky, čím dál šílenější vozidla a zcela zničitelné tratě. FlatOut4: Total Insanity hráče uvrhne do víru zběsilých a výbušných závodů. Vrací se i legendární režim Stunt s ještě bláznivějšími výzvami, kdežto v nových režimech Assault a Arena se z vašeho auta stane zbraň hromadného ničení.

Klíčové vlastnosti:

  • Značka The Flatout: pokročilý destrukční systém vozidel, závody s nitro-forsáží, výzvy na život a na smrt...

  • Nové herní režimy
    Assault: zpomalte své nepřátele díky svému ničivému arzenálu, anebo ještě líp... nadělejte z nich hromadu šrotu!
    Keep the Flag: přežít náročné arény ve FlatOut nebylo nikdy tak těžké jako teď.

  • Přepracovaný režim Stunt: šest nových kaskadérských oblastí a šest přepracovaných oblastí z předchozích verzí; ovládněte žebříčky co možná nejpřesněji provedenými triky a kousky.

  • Nespoutaná hra více hráčů: všechny režimy lze hrát až v 8 hráčích online; režim Stunt navíc podporuje i lokální hru více hráčů.

  • 27 zcela přizpůsobitelných vozidel: vyberte si zbraň podle vkusu: kraksnu, obrovité auto, výkonné sportovní vozidlo či obrovské auto s pohonem 4x4.

  • 20 tratí se zcela zničitelným prostředím, kde po rychlých ďáblech zůstává jen prach! 

FlatOut 4 nyní vychází na PlayStation 4 a Xbox One, v České republice a na Slovensku je v prodeji v původní anglické verzi za DMOC za 1899 Kč / 69,99 €.

Štítky: Comgad
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.