Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo si odnese titul z Mountain Dew série?

10. 5. 2017 | 17:49 Counter-Strike 2
Pátá turnajová série nám odstartovala minulou sobotu, letošní sezóna letí jak voda. Hráči mají stejně jako v posledních týdnech i tentokrát šanci sbírat MČR body na našich pravidelných sobotních One Night Standech, které pro tyto tři týdny podporuje Mountain Dew, oficiální nápoj MČR 2017. Právě díky této společnosti se bude hrát také o prizepool 7 000 Kč!
Výchozí obrázek

Pátá turnajová série nám odstartovala minulou sobotu, letošní sezóna letí jak voda. Hráči mají stejně jako v posledních týdnech i tentokrát šanci sbírat MČR body na našich pravidelných sobotních One Night Standech, které pro tyto tři týdny podporuje Mountain Dew, oficiální nápoj MČR 2017. Právě díky této společnosti se bude hrát také o prizepool 7 000 Kč!

Sobota 06. 05. 2017Mountain Dew MČR One Night Stand #74
Sobota 13. 05. 2017Mountain Dew MČR One Night Stand #75
Sobota 20. 05. 2017Mountain Dew MČR One Night Stand #76

Abyste se na turnajové finále probojovali, musíte poctivě sbírat body. První turnaj z aktuální série proběhl 6. května a necelých pět desítek týmů bylo u toho. Na důležité body si přišla i řada známých týmů, mezi nejlepší čtyřkou byly však dvě překvapení. Největší porci MČR bodů do celkového pořadí i v aktuální sérii si po výhře 16:11 nad ORGLESS přišli Dark Tigers.

Konečné pořadí Mountain Dew MČR One Night Stand #74

  • 1. místo: {#Česká Republika} DARK TIGERS
  • 2. místo: {#Slovenská Republika} ORGLESS
  • 3. - 4. místo: {#Česká Republika} slovaci si sli pro pizzu, {#Česká Republika} Zero Damage
  • 5. - 8. místo: {#Česká Republika} NEWTEAM, {#Slovenská Republika} Overwalk, {#Česká Republika} Team Global esports, {#Česká Republika} aimstars
  • 9. - 16. místo: {#Slovenská Republika} Veni Vidi Vici, {#Česká Republika} Vajíčka se zelím, {#Slovenská Republika} CONVICTED, {#Česká Republika} tba soon, {#Česká Republika} TOP1 or rip, {#Česká Republika} DarkSports, {#Česká Republika} Ruhes, {#Česká Republika} eEriness E-BLUE

Mountain Dew je oficiálním nápojem Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Každý správný gamer pije Mountain Dew!

Jde o produkt společnosti PepsiCo, který je tradičně prodávaný v příznačném žluto-zeleném obalu a od svého vstupu na český trh v první polovině roku 2014 nabývá značné popularity.

Již v loňském roce poprvé aktivity Mountain Dew cílily na hráčské komunity v zahraničí, partnerstvím s MČR v počítačových hrách premiérově podpoří i lokální hráče a fanoušky elektronického sportu. 

Na finále turnajové série vždy postoupí nejlepších osm týmů dle získaných bodů v aktuální sérii. V případě bodové shody rozhoduje nejlepší umístění v jednom z turnajů. V případě kompletní shody rozhoduje dřívější nejlepší umístění v sérii. (Příklad: 8. a 9. tým mají stejně bodů, 8. vyhrál první turnaj, 9. vyhrál druhý turnaj, postupuje 8. tým)

  • 1. místo - 50 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 2. místo - 30 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 3. místo - 20 MČR bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 18 bodů)
  • 4. místo - 16 MČR bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 18 bodů)
  • 5. až 8. místo - 10 MČR bodů

Pro sbírání bodů do turnajové série je nutností mít založené a vyplněné MČR ID!


Více informací a detailní pravidla naleznete přímo v konkrétním turnaji, informace o celém kvalifikačním cyklu MČR 2017 v Counter-Strike: Global Offensive najdete tady.

Štítky: MČR, Mountain Dew
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.