Přejít k hlavnímu obsahu

Mountain Dew turnajová série se blíží do finále

20. 5. 2017 | 16:33 Counter-Strike 2
Pátá MČR turnajová série letošní sezóny má za sebou dva turnaje, tentokrát ve spolupráci s oficiálním nápojem Mistrovství ČR v počítačových hrách 2017 Mountain Dew. Právě díky štědrosti našeho partnera se i tentokrát hraje každý týden nejen o MČR body, ale také o sloty na třítýdenním finále. Tam se bude v pondělí 22. května hrát o prizepool 7 000 Kč.
Výchozí obrázek

Pátá MČR turnajová série letošní sezóny má za sebou dva turnaje, tentokrát ve spolupráci s oficiálním nápojem Mistrovství ČR v počítačových hrách 2017 Mountain Dew. Právě díky štědrosti našeho partnera se i tentokrát hraje každý týden nejen o MČR body, ale také o sloty na třítýdenním finále. Tam se bude v pondělí 22. května hrát o prizepool 7 000 Kč.

Sobota 06. 05. 2017Mountain Dew MČR One Night Stand #74
Sobota 13. 05. 2017Mountain Dew MČR One Night Stand #75
Sobota 20. 05. 2017Mountain Dew MČR One Night Stand #76

V pořadí 75. online turnaj o MČR body přivítal více než pět desítek turnajů dychtících po skalpu předních domácích týmů. Ačkoliv jsme byli svědky několika překvapení, třetí místo v celkové MČR klasifikaci si po vítězství nad ICE Dragons pojistili hráči Dark Tigers.

Konečné pořadí Mountain Dew MČR One Night Stand #75:

  • 1. místo: {#Česká Republika} Dark Tigers
  • 2. místo: {#Česká Republika} ICE Dragons
  • 3. - 4. místo: {#Slovenská Republika} RAKETKY, {#Česká Republika} SMOKE JE ZED
  • 5. - 8. místo: {#Česká Republika} slovaci si sli pro pizzu, {#Česká Republika} ONLINERZ, {#Česká Republika} Ruhes, {#Česká Republika} Gunrunners.AOC
  • 9. - 16. místo: {#Česká Republika} ZAJIMAS, {#Česká Republika} Master Minds, {#Česká Republika} Kabi, {#Česká Republika} Fatality.ESP, {#Česká Republika} Team Global esports, {#Česká Republika} Větěv z trafiky, {#Slovenská Republika} Vodoinštalatéri, {#Slovenská Republika} BoostedUnicorns

Mountain Dew je oficiálním nápojem Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Každý správný gamer pije Mountain Dew!

Jde o produkt společnosti PepsiCo, který je tradičně prodávaný v příznačném žluto-zeleném obalu a od svého vstupu na český trh v první polovině roku 2014 nabývá značné popularity.

Již v loňském roce poprvé aktivity Mountain Dew cílily na hráčské komunity v zahraničí, partnerstvím s MČR v počítačových hrách premiérově podpoří i lokální hráče a fanoušky elektronického sportu. 

Na finále turnajové série vždy postoupí nejlepších osm týmů dle získaných bodů v aktuální sérii. V případě bodové shody rozhoduje nejlepší umístění v jednom z turnajů. V případě kompletní shody rozhoduje dřívější nejlepší umístění v sérii. (Příklad: 8. a 9. tým mají stejně bodů, 8. vyhrál první turnaj, 9. vyhrál druhý turnaj, postupuje 8. tým)

  • 1. místo - 50 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 2. místo - 30 MČR bodů + 2 000 Kč
  • 3. místo - 20 MČR bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 18 bodů)
  • 4. místo - 16 MČR bodů (v případě neodehrání zápasu o 3. místo získává 18 bodů)
  • 5. až 8. místo - 10 MČR bodů

Pro sbírání bodů do turnajové série je nutností mít založené a vyplněné MČR ID!


Více informací a detailní pravidla naleznete přímo v konkrétním turnaji, informace o celém kvalifikačním cyklu MČR 2017 v Counter-Strike: Global Offensive najdete tady.

Štítky: MČR, Mountain Dew
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.