Přejít k hlavnímu obsahu

Alza.eXtatus neuvidíme na letním DreamHacku

21. 5. 2017 | 16:19 Counter-Strike 2
Jméno eXtatus můžeme v poslední době vídat v celé řadě online turnajů, kde bojují o zajímavé prizepooly. Poslední dny byly ve znamení něčeho většího, kvalifikace na DreamHack Summer.Otevřená kvalifikace přivítala desítky známých celků či mixů, které bojovaly o čtyři sloty v uzavřené části. Tam se finální osmička popere o jediný kvalifikační slot pro Evropu a my bohužel neuvidíme v těchto bojích žádnou českou ani slovenskou vlaječku.
Výchozí obrázek

Jméno eXtatus můžeme v poslední době vídat v celé řadě online turnajů, kde bojují o zajímavé prizepooly. Poslední dny byly ve znamení něčeho většího, kvalifikace na DreamHack Summer.

Otevřená kvalifikace přivítala desítky známých celků či mixů, které bojovaly o čtyři sloty v uzavřené části. Tam se finální osmička popere o jediný kvalifikační slot pro Evropu a my bohužel neuvidíme v těchto bojích žádnou českou ani slovenskou vlaječku.

Pro postup do Closed Qualifieru bylo potřeba se dostat projít skrze čtvrtfinále. Jediná BO1 dělila tým Alza.eXtatus od postupu a příblížení se letní akci v Jönköpingu. Stačilo pouze porazit dánský celek ajukreizi na mapě Nuke, ale to se nepodařilo. eXtatus se poslední dobou nedaří závěrečné zápasy jednotlivých turnajů, i tentokrát padl těsným výsledkem 14:16. Tým ajukreizi se tak po boku Team123, GreyFaceNoSpace (Maikelele a spol.) a PRIDE dostává do společnosti Singularity, Epsilon, North Academy a Red Reserve v boji o slot na DreamHacku.

Šanci měl i jeden český hráč, který se dal dohromady se sestavou OmFmike: pita, oskarish, mini, tsack/woxic. Řeč je o Jiřím 'azak' Hausnerovi, který však se svými spoluhráči padl proti PRIDE a stejně jako Alza.eXtatus ve čtvrtfinálové fázi otevřené kvalifikace.

Štítky: dreamhack, eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.