Přejít k hlavnímu obsahu

valde oficiálně opouští tým Heroic

24. 5. 2017 | 12:13 Counter-Strike 2
Jednadvacetiletý dánský talent Valdemar "valde" Bjorn Vangså od loňského srpna hrající za Heroic není nadále oficiálním členem tohoto týmu.
Výchozí obrázek

Jednadvacetiletý dánský talent Valdemar "valde" Bjorn Vangså od loňského srpna hrající za Heroic není nadále oficiálním členem tohoto týmu.

Všechno to vypuklo před několika dny zpátky, kdy se rozhodl trenér Heroic Henrik "FeTiSh" Christensen přesunout talentovaného hráče do role náhradníka. Jeho pozici zaujal následně zaujal jiný dánský hráč Casper "cadiaN" Moller. Ten byl součástí Heroic již dříve, což mu v jeho adaptaci zcela jistě dost pomohlo a momentálně bude v mužstvu působit pouze jako náhradník. Jestli se z náhradníka stane plnohodnotný hráč, to se všichni dozvíme časem.

Valdemar "valde" Bjorn Vangså byl součástí týmu od loňského srpna. Z kodaňského rodáka se stal postupem času tahoun týmu Heroic a na celém týmu bylo vidět, že se jim daří jak týmově, tak individuálně. Momentálně však tým z neznámých důvodů opouští.

„Plně podporuji rozhodnutí Henrika, což znamená, že valde již za Heroic hrát nebude a my jsme nuceni hledat novou náhradu. Je to velmi schopný hráč a já bych mu rád pomáhal dále v práci, aby se rozvíjel jako hráč. Obecně bychom nikdy nepustili hráče, který u nás má platnou smlouvu, ale z několika důvodů si myslím, že je to správné rozhodnutí pro všechny. My uděláme vše pro to, abychom mu našli nový tým,“

vyjádřil se výkonný ředitel týmu Nikolaj Nyholm.

„Současná situace se podle mě dala vyřešit jindy, ale nakonec si myslím, že bude nejlepší, když tým opoustím právě teď. Vždy jsem si cenil hráčů v Heroic i spolupráce s naším výkonným ředitelem, který k nám všem měl velice profesionální přístup. Přestože jsme byli pětice silných hráčů, tak jsme nefungovali optimálně jako tým. Beru na sebe odpovědnost, byla to pro mě veliká frustrace, jelikož jsme nebyli schopni fungovat jako celek. Momentálně se poohlížím po jiném týmu a jsem rád, že mi je výkonný ředitel Heroic ochoten v současné situaci pomoci,“

nechal se slyšet samotný hráč Valdemar "valde" Bjorn Vangså.

Současná sestava týmu Heroic:

{#Švédsko} Andreas "MODDII" Fridh
{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Jakob "JUGi" Hansen
{#Dánsko} Nikolaj "Niko" Kristensen
{#Dánsko} Casper "cadiaN" Moller - stand-in

Zdroj: hltv.org
Štítky: Heroic, valde