Přejít k hlavnímu obsahu

Revital Gaming představuje nový CS:GO tým

2. 6. 2017 | 14:35 Counter-Strike 2
Novou chloubou se může pyšnit organizace Revital Gaming, jejíž řady rozšiřuje CS:GO tým.
Výchozí obrázek

Novou chloubou se může pyšnit organizace Revital Gaming, jejíž řady rozšiřuje CS:GO tým.

Není to tak dlouho, kdy REViTAL pod sebou pětici CSkařů měl, v dubnu zde působil tým s názvem Vysehrad.ESP pod vedením Jana 'bongO' Zváry. Ten se však koncem téhož měsíce po několika zajímavých umístěních na online turnajích rozpadl. Kapitán se však krátce na to rozhodl spojit síly s Danielem 'RITUAL' Driákem a jeho spoluhráči, z čehož vznikl nový tým s názvem Cheerleaders. Na turnaji jste je mohli potkávat také pod příhodným názvem "mix".

Kromě dvou výše zmíněných hráčů míří do Revitalu také duo Ritualových spoluhráčů z předcházejícího působiště Patrik 'nykr' Jančík a Lukáš 'NEPTUNE' Bašník. Druhého jmenovaného si můžete pamatovat například ze Samsung Ultimate Challenge, kam se po boku slavnějších protihráčů dokázal probojovat. Hráčskou pětku uzavírá Filip 'SMOUKYY' Němec.

Tato organizace navíc v aktuální době skládá i druhou sekci, ladies tým. Uvidíme tak, jestli bude o Revitalu v nejbližší době slyšet podstatně více než v minulosti. Třeba i na nějaké lance.

Nynější sestava týmu Revital Gaming Semtex:

{#Česká Republika} Jan 'bongO' Zvára
{#Česká Republika} Daniel 'RITUAL' Driák
{#Česká Republika} Lukáš 'NEPTUNE' Bašník
{#Česká Republika} Patrik 'nykr' Jančík
{#Česká Republika} Filip 'SMOUKYY' Němec

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.