Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions opouští tři hráči

22. 6. 2017 | 19:41 Counter-Strike 2
Není to tak dlouho, co jsme informovali o změně v sestavě Majestic Lions, a v nestabilní sestavě lvů se opět dějí změny. UPDATE #2: Majestic Lions jsou oficiálně pouze ve dvou, spolu se Shadem končí také Tomáš "tMs1k" Zelenka. Důvody jeho odchodu najdete ve vyjádření na jeho fanpage.
Výchozí obrázek

Není to tak dlouho, co jsme informovali o změně v sestavě Majestic Lions, a v nestabilní sestavě lvů se opět dějí změny. 

UPDATE #2: Majestic Lions jsou oficiálně pouze ve dvou, spolu se Shadem končí také Tomáš "tMs1k" Zelenka. Důvody jeho odchodu najdete ve vyjádření na jeho fanpage.

UPDATE: Den na to odchází z týmu také Petr "Shad" Něměček, který posílí Inside Games. Více o tomto přestupu najdete v článku Shad se vrací do iG, tým opouští Zyored.


Jako blesk z čistého nebe totiž přišla informace, že Vít "pokyZz" Pokorný již nebude figurovat v soupisce českého týmu Majestic Lions. Tuto novinku oznámil sám pokyZz na svojí fanpage, více informací však neuvedl.


Majestic Lions na turnaji v RE-PLAY studiu - foto: Vojtěch Klapuch (Grunex)

PokyZz s týmem vydržel zhruba měsíc a půl a jeho odchod znamená, že organizace bude muset opět hledat páteho hráče, který snad s týmem vydrží trochu déle. Majestic Lions jsou totiž v kvalikaci na MČR průběžně desátí a jestli se chtějí na Mistrovství dostat, budou muset máknout! A to by bylo ve čtyřech hráčích těžké.

„Ohledně mého angažmá v Majestic Lions, chtěl bych se ještě jednou omluvit jak klukům, tak organizaci jako takové, že můj leave přišel takhle z čista jasna. Ovšem si myslím, že bude pro Majestic Lions lepší když tým opustím a najdou si někoho, kdo se s nimi bude rád zlepšovat. Hodně štěstí kluci,“ vzkazuje Vít "pokyZz" Pokorný!

Kdo v Majestic Lions zůstává?

{#Slovenská Republika} Erik "ecko" Koširer
{#Slovenská Republika} Peter "naturalG" Turčan

Štítky: Majestic Lions
miluju videohry a hlavně ligu legend