Přejít k hlavnímu obsahu

E-Blue představuje světově první herní all-in-one Scion 32

23. 6. 2017 | 12:51 Všechny hry
Značka E-Blue představuje světově první variabilní herní all-in-one, tedy monitor s počítačem v jednom zařízení, který si hráči mohou uzpůsobit podle svých představ a vybavit si ho hardwarem tak, aby plně vyhovoval hře, na kterou jsou zaměření.
Výchozí obrázek

Značka E-Blue představuje světově první variabilní herní all-in-one, tedy monitor s počítačem v jednom zařízení, který si hráči mohou uzpůsobit podle svých představ a vybavit si ho hardwarem tak, aby plně vyhovoval hře, na kterou jsou zaměření.

I díky tomuto kousku o sobě E-Blue může hrdě prohlásit, že jako jediná na světě nabízí hráčům kompletní vybavení pro e-sport - značné množství doplňků jako jsou klávesnice, myši, podložky pod myš, sluchátka a stojany na ně, ale také podsvícené stoly, ergonomická křesla a all-in-one. Světová premiéra se odehrála na veletrhu CES v Las Vegas 2017, kde se každoročně chtějí tisíce výrobců pochlubit tím nejlepším na světě. V evropské premiéře si mohli all-in-one vyzkoušet návštěvníci největšího herního turnaje na Slovensku Y-Games Summer 2017.

Panoramatický HD monitor 32“ s rozlišením 2K (2560 x 1440) / 60 Hz hráče v okamžiku přenese do centra dění na herním poli. Odezva 5 ms zaručí, že jim neunikne žádný okamžik důležitého souboje. Z důvodu, že každému vyhovuje jiný úhel sklonu monitoru, je možno u all-in-one disponovat s 15° úhlem tak, aby se oči necítily unaveny ani při dlouhých hodinách hraní.

Futuristický design all-in-one podtrhuje  atraktivní podsvícení. V přední části monitoru jsou jemně podsvíceny boční strany konstrukce monitoru a logo E-Blue. Zadní části dominuje podsvícený kryt hardwarového vybavení. Ovládací panel monitoru je šikovně umístěný v pravém horním rohu. Umožňuje tak snadný přístup k k ovládacím tlačítkům. Pro účinné chlazení má v sobě tower monitor zabudovány dva ventilátory 12 cm s 1500 RPM. Díky dostatečnému množství portů k all-in-one připojíte všechna potřebná zařízení.

Obsahuje několik zvukových vstupů a výstupů, USB porty, DVI port i port pro ethernet rozhraní (podle možností základní desky). All-in-one je kompatibilní pro základní desky Mini-ATX a Micro ATX (max. 170 x 235 mm). Disponuje možností umístění dvojitého disku HDD a SSD. Je také kompatibilní s většinou nejnovějších grafických karet (max. 302 x 148 x 45 mm).

Herní all-in-one umožní každému hráči přizpůsobit si ho podle vlastního gusta. Díky stylovému podsvícení skvěle zapadne do každého herního doupěte a navíc šetří místo. Vše potřebné se nachází v jednom zařízení bez zbytečného tahání kabelů. Rozjeďte to naplno s pořádnou herní výbavou.

Štítky: E-Blue
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.