Přejít k hlavnímu obsahu

DEVIL novou posilou LDLC

26. 6. 2017 | 15:34 Counter-Strike 2
Už pár dnů se vedly spekulace že Timothée "DEVIL" Démolon plánuje přestup do jiného týmu. Dnes se tato spekulace potvrdila a Devila teď můžeme již vídat opět v barvách týmu LDLC.
Výchozí obrázek

Už pár dnů se vedly spekulace že Timothée "DEVIL" Démolon plánuje přestup do jiného týmu. Dnes se tato spekulace potvrdila a Devila teď můžeme již vídat opět v barvách týmu LDLC.

Devil na DH

Devil ještě barvách týmu EnVyUs na Dreamhack Openu v Bukurešti, FOTO: HLTV.org

Timothée "DEVIL" Démolon je dvaadvacetiletý hráč, který už dlouhou dobu patří mezi jedny z nejlepších hráčů jak francouzské, tak i světové scény. Ještě na konci minulého roku jsme mohli vídat Devila v týmu EnVyUs po boku hráčů jako byli Happy nebo kennyS. Devil se ale rozhodl po šesti měsících odejít z EnVyUs a přenechat svoje místo jinému hráči.

Devil však ale na svoje nové angažmá moc dlouho nečekal. Hned měsíc po odstupu z EnVy přišel se zprávou, že si seskládal okolo sebe čtveřici hráčů a založili tým MAXISAUCISSE.

MAXISAUCISSE měli jediný cíl. Dostat se do top 30 celosvětového žebříčku. To se jim ale moc nedařilo. Hodně spekulovalo, že právě zakladatel týmu Devil odchází. A dnes se všechny spekulace potvrzují a Timothée se oficiálně stává hráčem týmu LDLC.

LDLC už delší dobu nepředvádí takové výsledky jaké by chtěli. Právě z těchto důvodu se pravděpodobně rozhodl  Valentin "mistou" Balbastro přejít na pozici stand-in a přenechat svoje místo lepšímu hráči. LDLC na nic nečekalo a kontaktovalo právě Devila, který nabídku neodmítl a my tak budeme moci vidět tohoto Francouze jako náhradu za již zmiňovaného Valentina "mistou" Balbastrala. 

        Devil ještě za LDLC

                                                                 DEVIL ještě v sestavě LDLC, Foto: HLTV.org

V problému se však ale ocitla bývalá Devilova sestava MAXISAUCISSES, která se po jeho odchodu ocitá pouze ve čtyřech a budou si muset najít náhradu. 

Není to však ale poprvé co můžeme vidět Devila v barvách LDLC. Už před pár lety (Konkrétně v letech 2015-2016) hrával právě v týmu LDLC White a mezi jeho největši úspěchy patří například výhra ASUS ROG Winter 2016.

Nová sestava týmu LDLC

{#Belgie} Kévin "Ex6TenZ" Droolans
{#Velká británie} Alex "ALEX" McMeekin
{#Belgie} Antoine "to1nou" Pirard
{#Švýcarsko} Mathieu "Maniac" Quiquerez 
{#Francie} Timothée "DEVIL" Démolon
{#Francie} Valentin "mistou" Balbastro (stand-in)
{#Francie} Julien "Krav" Hernandez (coach)

Aktualní sestava týmu MAXISAUCISSE

{#Francie} Corentin "MAIDHEN" Lashermes
{#Francie} Matthieu "matHEND" Roquigny
{#Francie} Simon "Fuks" Florysiak
{#Belgie} Younes "YOUYOU" Ait Lalla

Štítky: LDLC