Přejít k hlavnímu obsahu

Nový update přináší samolepky k PGL Kraków

8. 7. 2017 | 19:38 Counter-Strike 2
PGL Kraków Major je již za dveřmi a to znamená mimo jiné také tradiční nálož nových týmových samolepek. Kromě nového designu samolepek jsme se dočkali i samolepky prvního Čecha na Majoru - Tomáše "oskar" Šťastného.Již příští neděli startuje v pořadí již 11. major, který se tentokrát odehraje v polském Krakově pod taktovkou PGL. Jako je již tradicí u major turnajů, Valve si opět pro fanoušky přichystala novou sadu samolepek, které si hráči mohou nalepit na svou zbraň. Co tedy přesně nový update přinesl?
Výchozí obrázek

PGL Kraków Major je již za dveřmi a to znamená mimo jiné také tradiční nálož nových týmových samolepek. Kromě nového designu samolepek jsme se dočkali i samolepky prvního Čecha na Majoru - Tomáše "oskar" Šťastného.

Již příští neděli startuje v pořadí již 11. major, který se tentokrát odehraje v polském Krakově pod taktovkou PGL. Jako je již tradicí u major turnajů, Valve si opět pro fanoušky přichystala novou sadu samolepek, které si hráči mohou nalepit na svou zbraň. Co tedy přesně nový update přinesl?

Jako obvykle Valve přineslo klasické týmové samolepky. Ty kromě nového designu přinášejí další novinku - kromě klasické, holografické a foil varianty přichází ještě ve zlaté variantě, která se na předchozích major turnajích dala získat pouze ze suvenýru. Tyto samolepky půjde jako obvykle použít pro Pick'Em Challenge, ze které můžete získat trofej. Kromě samolepek se vrací také týmové graffiti, které mělo premiéru minulý major.

Spolu s týmovými samolepkami příchází také samolepky s autografy hráčů, které se stejně jako týmové samolepky objeví ve čtyřech variantách, i když k nelibosti fanoušků se autografy již nedají pořídit v balíčcích podle týmů, ale pouze v kapslích rozdělených na Legendy a Vyzyvatele. Pro nás je ale důležitější fakt, že poprvé v historii se v CS:GO objeví samolepka českého hráče, kterým není nikdo jiný než Tomáš "oskar" Šťastný. Ten navíc ukázal, že je hrdým vlastencem, když na samolepku umístil českou vlajku a moto "Láska a pravda" (i když je nutno říct, že původní návrh s "DDPC" u Valve neprošel). Tradičně má svou samolepku také slovenský zástupce Ladislav "GuardiaN" Kovács, jehož autograf má oproti minulým turnajům novou podobu.

Kapsle se samolepkami, stejně tak jako samostatné samolepky, se dají pořídit na komutním trhu nebo přímo ve hře, kromě toho se dá pořídit také tzv. "Mega Bundle", ve kterém si můžete za výhodnější cenu koupit naráz graffiti a samolepku od každého týmu, 8 kapslí s autografy Legend, 8 kapslí s autografy Vyzyvatelů, a graffiti a samolepku PGL.

Jaký máte názor na nové samolepky? Jsou podle vás vydařené, nebo patří mezi slabší? 

Štítky: PGL
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.