Přejít k hlavnímu obsahu

LG se změnami v sestavě

14. 7. 2017 | 13:35 Counter-Strike 2
Na sérii nepříliš úspěšných výsledků bylo vedení organizace donuceno zareagovat, s týmem se tedy loučí dvojice hráčů a dokonce trenér. 
Výchozí obrázek

Na sérii nepříliš úspěšných výsledků bylo vedení organizace donuceno zareagovat, s týmem se tedy loučí dvojice hráčů a dokonce trenér. 

Jako první přišla zpráva o odchodu Lucase "destiny" Bulla, důvod odchodu není aktuálně znám, nicméně mluví se o frustrující situaci v týmu.  Spolu s ním z ftýmu odchází také Bruno "shz" Martinelli a do třetice se s týmem loučí také bývalý trenér tohoto line-upu – Felippe "felippe" Martins. Naposledy spolu tato sestava hrála v kvalifikaci na DH Valencia, kde ve finále americké části podlehli týmu NRG.

Nová hvězda sestavy LG, chelo. Foto: HLTV.org

Luminosity ale neotáleli a za oba hráče našli náhradu dříve, než byste řekli Counter Strike. K týmu se tedy připojuje jeden z největších talentů brazilské scény – Marcelo "chelo" Cespedes. Spolu s ním řady LG posílí také Gabriel "NEKIZ" Schenato, se kterým chelo donedávna působil pod organizací paiN. Kvůli špatným výsledkům byla atmosféra v týmu frustrujicí a změna je tedy na místě.

Nová CS:GO sekce týmu Luminosity Gaming

{#Brazílie} Gustavo "SHOOWTiME" Gonçalves
{#Brazílie} Gustavo "yeL" Knittel
{#Brazílie} Vinicios "PKL" Coelho
{#Brazílie} Marcelo "chelo" Cespedes
{#Brazílie} Gabriel "NEKIZ" Schenato

Štítky: Luminosity
miluju videohry a hlavně ligu legend