Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiálně: GuardiaN a Seized odchází z Na`Vi

28. 7. 2017 | 14:47 Counter-Strike 2
Věc na kterou jsme netrpělivě čekali byla před několika okamžiky oznámena. Ladislav "GuardiaN" Kovács a Denis "seized" Kostin opouští tým Natus Vincere po dlouhých čtyřech letech.
Výchozí obrázek

Věc na kterou jsme netrpělivě čekali byla před několika okamžiky oznámena. Ladislav "GuardiaN" Kovács a Denis "seized" Kostin opouští tým Natus Vincere po dlouhých čtyřech letech.

Odchod dvou legendárních hráčů, kteří po nějaký čas zastávali post IGL po odchodu Danyla "Zeus" Teslenka, přichází poté, co od začátku roku nedokázali hráči navázat na úspěšné dny z roku 2015, kdy se Na`Vi ocitali na vrcholu světového žebříčku.

Po razantní změně, která se udála loňského léta po ESL One Cologne, přišel do týmu mladý a dravý s1mple a už tehdy se říkalo, co bude se slovenským ostrostřelcem GuardiaN-em. Společně pak tým vyhrál ESL One New York, ale jejich forma od té doby klesala a vyvrcholila nepostupem ze základní skupiny PGL Major Krakow.

Sám GuardiaN před několika dny prohlásil, že pokud z NaVi odejde, bude to jeho rozhodnutí. Jeho kroky dle všech zákulisních drbů vedou do týmu FaZe, kde by měl nahradit buď kioShiMu nebo finskou stár Allu-a. Na svém twitteru navíc přiznal, že po odchodu Zeus-e nedokázal najít tu správnou pohodu pro hraní.

Jak jsme vám přiblížili v článku z rána, dle všech informací se k týmu připojí ukrajinská stár týmu HellRaisers ANGE1, jenž by měl nahradit seized-a. Sestavu by pak měl kompletně uzavřít příchod mira z týmu Vega Squadron.

Sestava Natus Vincere

{#Ukrajina} Ioann "Edward" Sukhariev
{#Ukrajina} Aleksandr "s1mple" Kostyliev
{#Ruská federace} Egor "flamie" Vasilyev

{#Ukrajina} Andrey "Andi" Prokhorov (trenér)

Nepotvrzené změny

{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács -> FaZe Clan
{#Ukrajina} Kirill "ANGE1" Karasiow -> Natus Vincere
{#Ruská federace} Nikolay "mir" Bityukov -> Natus Vincere

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Natus Vincere