Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovská aréna míří na Prague Car Festival

1. 9. 2017 | 16:00 Všechny hry
Součástí naší herní arény na Prague Car Festivalu bude také zóna s oficiální výbavou mistrů ČR.
Výchozí obrázek

Součástí naší herní arény na Prague Car Festivalu bude také zóna s oficiální výbavou mistrů ČR.

Už by se to dalo označit za tradici. PLAYzone aréna tento víkend míří na šestý ročník kultovního automobilového festivalu a chybět nebude ani stánek s certifikovanými stroji Mistrovství ČR 2017. K pořádnému otestování při volném hraní závodních titulů budou připraveny nejnovější modely řady HAL3000 MČR 2017. A co si u nás budete moci zahrát? Stejně jako v loňském roce se můžete těšit na motorkářskou zábavu v podání MotoGP 17, o kterou proběhnou i soutěže na čas.

Aby si mohl každý prožít za monitorem jen to nejlepší, k oficiální herní sestavě samozřejmě připojíme obrazovky AOC Gaming a jeho elitní herní řadu AGON. Pouze tahle kombinace vám zprostředkuje unikátní herní zážitek v rámci našeho tématického programu na jinak ryze automobilovém festivalu. Opravdovou kvalitu monitorů poznáte například při hraní jediného licencovaného simulátoru F1 2017, který bude pro vás na volné hraní i soutěžení připraven.

Jste připraveni zažít kopu zábavy? Přijďte 2. a 3. září navštívit na výstavišti PVA EXPO Praha Letňany naše stánky PLAYzone arény a zazávodit si v rámci našeho programu o krásné ceny!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.