Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči GLAXY se stěhují k Majestic Lions

6. 9. 2017 | 21:14 Counter-Strike 2
Organizace GLAXY se na CS:GO scénu vrátila opravdu po dlouhé době. Bohužel o to kratší chvíli tohle působení trvalo, tedy ani ne celé dva týdny.Když jsme vám 28. srpna oznamovali přestup týmu pod vedením Petra 'wEAMO' Raucha po křídla GLAXY, šlo zřejmě o krok z nouze a kvůli blížící se lanpárty Quietus Day. Pod křídly této organizace tým odehrál nejen tuhle lanku, kde vybojoval sympatické druhé místo, ale také dvě kola probíhající ROG COOL ligy. To je ale bohužel všechno a tým jde zase o dům dál.
Výchozí obrázek

Organizace GLAXY se na CS:GO scénu vrátila opravdu po dlouhé době. Bohužel o to kratší chvíli tohle působení trvalo, tedy ani ne celé dva týdny.

Když jsme vám 28. srpna oznamovali přestup týmu pod vedením Petra 'wEAMO' Raucha po křídla GLAXY, šlo zřejmě o krok z nouze a kvůli blížící se lanpárty Quietus Day. Pod křídly této organizace tým odehrál nejen tuhle lanku, kde vybojoval sympatické druhé místo, ale také dvě kola probíhající ROG COOL ligy. To je ale bohužel všechno a tým jde zase o dům dál.

Troufneme si tvrdit, že pokud nezasáhne žádná vyšší moc, wEAMA a spol. téměr jistě uvidíme na letošním Mistrovství ČR v CS:GO a to díky aktuální třetí pozici v MČR klasifikaci. Jádro této sekce bude obhajovat stříbrné medaile z loňského roku, uplynulé měsíce jsou však spíše ve stínu častých přestupů mezi domácími organizacemi. Odchod z Dark Tigers před startem ROG COOL ligy byl sice vynucený z důvodu nesplnění cílů, nyní teprve po 10 dnech přišla lepší nabídka.

Kam tedy bývalá sekce Teamu Universe, Gunrunners, Eclot Gaming, Dark Tigers a GLAXY míří nyní? Po neúspěšném tažení na Quietus Dayi a vypadnutí hned v prvním kole play-off nejen opustil tým Erik 'The eLiVe' Sith, jehož nahradil Juraj 'Nelv1' Minár, ale také přišla změna organizace. Právě wEAMO a spol. dostali údajně neodmítnutelnou nabídku od Majestic Lions, kam by jejich kroky nyní míří a naopak Erik 'ecko.' Koširer a jeho parta si musejí hledat nový domov. V tom už bohužel nebude působit Dávid 'garzeN' Hrušovský a Michal 'kyrie' Zajíc, kteří se loučí.

Peter Rauch se k přestupu k Majestic Lions vyjádřil následovně:

Od GLAXY nám byla slibovaná dlouhodobější spolupráce. Hovořili nám, že mají velkého sponzora, který nám zaplatí celé lanky, Quietus Day a Y-Games. Nakonec ten sponzor přestal komunikovat a nám nemůžou být slíbené peníze na Y-Games, kam chceme jet. Navíc se nás ptali na příspěvky do "týmové kasičky", proto jsme se i po úspěšném vystoupení na QD rozhodli odejít a najít si nové působiště.“

Nová sestava Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Česká Republika} Max 'SHOCK' Kvapil
{#Česká Republika} Vojtěch 'Valencio' Mydlář
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík
{#Česká Republika} Dominik 'desty' Černý

{#Slovenská Republika} Jozef 'd0di' Kiss - trenér

Složení bývalých Majestiků:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko.' Koširer
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Juraj 'Nelv1' Minár

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.