Přejít k hlavnímu obsahu

Nový magazín COOL E-Sport je na světě

7. 9. 2017 | 15:50 Všechny hry
Televize Prima COOL zakořenila v česko-slovenském esportu naplno. Nově přináší i herní pořad zaměřený čiště na esport. Tváří pořadu je oblíbený moderátor a komentátor Zdeněk "Rader" Princ.Už dva roky přináší Prima COOL pravidelně české herní streamy z největších ESL a DreamHack akcí. Kromě toho uspořádala v prosinci svou vlastní první HearthStone ligu, kterou v letošním roce doplnila dvojice ROG COOL lig. 
Výchozí obrázek

Televize Prima COOL zakořenila v česko-slovenském esportu naplno. Nově přináší i herní pořad zaměřený čiště na esport. Tváří pořadu je oblíbený moderátor a komentátor Zdeněk "Rader" Princ.

Už dva roky přináší Prima COOL pravidelně české herní streamy z největších ESL a DreamHack akcí. Kromě toho uspořádala v prosinci svou vlastní první HearthStone ligu, kterou v letošním roce doplnila dvojice ROG COOL lig. 

Redakce esportu si ale dala nový cíl, dostat esport do televize a zpopularizovat ho jak nejvíce to jde. Malé výsledky vidíte zde. Zdeněk Princ a redakce Prima COOL přináší zbrusu nový herní pořad čistě zaměřený na esport. Díky spolupráci s PLAYzone.cz se v něm dozvíte novinky nejen ze světa, ale i z lokální scény. Tak na to mrkněte a posuďte sami!

Štítky: cool e-sport