Přejít k hlavnímu obsahu

Lopata ovládl první ROG GAME ON 1v1

Festival Game On se blíží mílovými kroky. A kdo že se ho zúčastní? O tom rozhodnou kvalifikace, které turnajím přímo na herní výstavě předcházejí. Tu první ve hře SC: Brood War opanoval oldschool progamer Lopata!
Výchozí obrázek

Festival Game On se blíží mílovými kroky. A kdo že se ho zúčastní? O tom rozhodnou kvalifikace, které turnajím přímo na herní výstavě předcházejí. Tu první ve hře SC: Brood War opanoval oldschool progamer Lopata!

COOL E-sport ve spolupráci s ESL připravuje obří herní výstavu Game On. Kromě výstavy samotné budete na Game On moci podporovat i své oblíbené hráče ve hře StarCraft: Brood War. Ten se navrátil na scénu kompetitivního hraní po vydání Remastered verze originálního StarCraftu. Cesta na tento event vede přes sérii kvalifikačních turnajů a již ve čtvrtek 7.9. večer jste mohli sledovat první z nich. A právě tento turnaj ovládl Lopata, znamý nejen ze starého dobrého BroodWaru, ale především z dob StarCraftu II, kdy ukazoval své kvality v eSubě. Nyní se do turnaje vrátil pod tagem CDS), nejlepšího českého klanu za dob SC:BW, pod jeho barvami odehrál turnaj například i hráč Devil. V následujících turnajích bychom pak měli vidět mezi zástupci tohoto clanu i další oldschool hráče, jako je Bab.

Kromě CDS) se mezi týmy na scéně začínají objevovat i další staro-nové stálice. Své reprezentanty do turnaje vyslaly týmy W3c, Biologic! či JustClan. Vydáni remastered verze původního StarCraftu tak rozhodně bylo impulzem pro návrat mnoha hráčů na herní scénu.

Lopata neměl cestu k penězím a důležitým kvalifikačním bodům jednoduchou, turnaj byl napěchovaný spoustou známých jmen z dob SC:BW i SC2. Například Lopatovo bývalými spoluhráči z eSuby Veriolem a DeViLem. Ani jeden z nich ale moc úspěšný nebyl, DeViL vypadl hned v prvním kole, přes které sice Veriol kvůli freewinu prošel, ale ihned v následujícím zápase už tak úspěšný nebyl. První turnaj je tedy za námi a výstava Game On zase o něco blíž. Chcete na této jedinečné výstavě také bojovat? Tak neváhejte a přihlašte se do turnaje druhého, či některého z těch dalších. Až do spuštění výstavy totiž budou turnaje v SC:BW, hrané na iCCup mapách, probíhat pravidelně každý čtvrtek. 

Výhry v online turnaji:

1. místo - 500 Kč

2. místo - 300 Kč

3. místo - 100 Kč

Výhry na LAN finále:

1. místo - 5.000 Kč

2. místo - 3.000 Kč

3. místo - 2.000 Kč

Bodování a finále:

V každém kvalifikačním turnaji získává určený počet hráčů (dle velikosti turnaje) body do závěrečného bodování. Více informací na samostatném přehledu k turnajové sérii COOL E-SPORT GAME ON MASTERS.

Na LAN finále postupuje 8 nejlepších hráčů dle závěrečného bodování. V případě, že někdo z hráčů nebude moci, může ho nahradit další hráč v pořadí.

Finále se odehraje na výstavě GAME ON, 8. 10. 2017 (neděle)

Termíny online turnajů:

7. 9. 2017, 19:00

14. 9. 2017, 19:00

21. 9. 2017, 19:00

28. 9. 2017, 19:00

Štítky: starcraft
miluju videohry a hlavně ligu legend