Přejít k hlavnímu obsahu

Denyk se představí na španělském ESL Masters

6. 10. 2017 | 15:43 League of Legends
Čeští League of Legends hráči sbírají úspěchy i v zahraničí a správným příkladem je i Denyk, který se skrze první kvalifikace probojoval se svým španělským týmem na ESL Masters.
Výchozí obrázek

Čeští League of Legends hráči sbírají úspěchy i v zahraničí a správným příkladem je i Denyk, který se skrze první kvalifikace probojoval se svým španělským týmem na ESL Masters.

Koncem letních prázdnin jsme vás informovali o přestupu trojnásobného mistra České republiky Petra 'Denyk' Haramacha z x6tence do The G-Lab Penguins. Kromě změny prostředí to znamenalo i posun ze druhé do nejvyšší španělské soutěže, ve které se mimo něj představí i Marek 'Humanoid' Brázda za MAD Lions E.C. Třináctá sezóna LVP SuperLigy Orange odstartuje tento víkend, ale ještě před tím si Denyk zlepšil chuť kvalifikací na jiný lokální turnaj.

Na téhle stage se čeští hráči o víkendu představí ve španělské konkurenci - Zdroj: @denykCZE

Španělská ESL si pro domácí týmy ve spolupráci se společností Movistar připravila turnaj s celým názvem ESL Masters Madrid Gaming Experience 2017 a právě Denykův tým The G-Lab Penguins, který patří mezi lokální elitu, se zúčastnil a byl úspěšný již v první kvalifikaci, odkud postoupil spolu s celkem Movistar Riders, taktéž hrají nejvyšší španělskou soutěž. Více detailů o LAN finále prozatím zveřejněno není, tak alespoň nezapomeňte držet palce v klasické SuperLize!

Štítky: Denyk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.