Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus otáčí finále a vítězí na Tiger Masters

21. 10. 2017 | 14:17 League of Legends
Na For Games vyvrcholí spousta soutěží TopGamingu a nejinak tomu je i u League of Legends.Celoroční liga s názvem Tiger Masters má za sebou kvalifikační fázi, kdy se na velkou stage veletrhu For Games probojovaly čtyři týmy. Dva vítězové LAN akcí v herním klubu RE-LOAD, dva postupující skrze závěrečné online play-off. eSuba jakožto vítěz první lanky se musela kvůli kolizi s OMEN Finals odhlásit, na finále tak kromě dvou nejlepších z play-off postoupil i třetí.
Výchozí obrázek

Na For Games vyvrcholí spousta soutěží TopGamingu a nejinak tomu je i u League of Legends.

Celoroční liga s názvem Tiger Masters má za sebou kvalifikační fázi, kdy se na velkou stage veletrhu For Games probojovaly čtyři týmy. Dva vítězové LAN akcí v herním klubu RE-LOAD, dva postupující skrze závěrečné online play-off. eSuba jakožto vítěz první lanky se musela kvůli kolizi s OMEN Finals odhlásit, na finále tak kromě dvou nejlepších z play-off postoupil i třetí.

Páteční den programu nabídl League of Legends fanouškům semifinálové zápasy. Papírové předpoklady potvrdily celky Alza.eXtatus i IG.Tribunal, které si ve finále rozdají zopakují bitvu z nedávné Samsung MČR turnajové série. Majestic Lions a Eclot Gaming, tedy parta kolem Necromartina, tak musel vystačit pouze boj o bronzové medaile, které dopadly lépe pro prvního jmenovaného. Nás však zajímá velké finále a to je na programu v průběhu sobotního dne.

Tiger Masters LoL Finals - play-off pavouk
Semifinále Finále Vítěz
bo3bo3  
 
{#Česká Republika} Alza.eXtatus2      
    {#Česká Republika} Alza.eXtatus2  
{#Slovenská Republika} Eclot Gaming0      
        {#Česká Republika} Alza.eXtatus
{#Česká Republika} Majestic Lions0     Vítěz
    {#Česká Republika} Inside Games Tribunal1  
{#Česká Republika} Inside Games Tribunal2      
         
    {#Slovenská Republika} Eclot Gaming0  
        {#Česká Republika} Majestic Lions
    {#Česká Republika} Majestic Lions2 3. místo
 

Štítky: Tiger Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.