Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba vyhrává finále Tiger Masters 2:1

22. 10. 2017 | 12:00 Counter-Strike 2
Fanoušci CS:GO se kromě Meet the eXtatus #2 dočkají na For Games i pořádných zápasů, v sobotu a neděli totiž vyvrcholí další sezóna Tiger Masters.Celosezónní soutěže od TopGamingu byly v letošním roce sjednoceny pod stejným názvem, na své si návštěvníci veletrhu For Games přijdou v každém oboru. Counter-Strike: Global Offensive však patří v České republice k nejsledovanějším hrám a totéž se očekává i od Tiger Masters Finals, které v nejpopulárnější FPS hře současnosti vyvrcholí 21. a 22. října právě v Letňanech.
Výchozí obrázek

Fanoušci CS:GO se kromě Meet the eXtatus #2 dočkají na For Games i pořádných zápasů, v sobotu a neděli totiž vyvrcholí další sezóna Tiger Masters.

Celosezónní soutěže od TopGamingu byly v letošním roce sjednoceny pod stejným názvem, na své si návštěvníci veletrhu For Games přijdou v každém oboru. Counter-Strike: Global Offensive však patří v České republice k nejsledovanějším hrám a totéž se očekává i od Tiger Masters Finals, které v nejpopulárnější FPS hře současnosti vyvrcholí 21. a 22. října právě v Letňanech.

Na velkou stage se probojovaly nejúspěšnější čtyři týmy z celé sezóny. Dva sloty si pro sebe urvali vítězové LAN akcí, další účastníky jsme se dozvěděli skrze boje v online play-off v týdnu před samotným finále. O kvalitě finálového turnaje pochybovat netřeba, chybět v Praze nebudou tři ze čtyř nejlepších týmů Mistrovství Slovenska a účastníků MČR, stejně jako silní eEriness.

Tiger Masters CS:GO Finals - play-off pavouk
Semifinále Finále Vítěz
bo3bo3  
 
{#Česká Republika} eEriness E-BLUE2      
    {#Česká Republika} eEriness E-BLUE1  
{#Slovenská Republika} Trust.Universe1      
        {#Česká Republika} eSuba
{#Česká Republika} eSuba2     Vítěz
    {#Česká Republika} eSuba2  
{#Česká Republika} Dark Tigers0      
         
    {#Slovenská Republika} Trust.Universe0 
        {#Česká Republika} Dark Tigers
    {#Česká Republika} Dark Tigers2 3. místo
 

Štítky: Tiger Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.