Přejít k hlavnímu obsahu

Známe kompletní osmičku týmů na MČR 2017

25. 10. 2017 | 04:18 League of Legends
Kvalifikační boje máme u konce i v League of Legends a po celoročním snažení desítek týmů známe osm vyvolených sestav, které se již za několik týdnů představí na brněnském finále.
Výchozí obrázek

Kvalifikační boje máme u konce i v League of Legends a po celoročním snažení desítek týmů známe osm vyvolených sestav, které se již za několik týdnů představí na brněnském finále.

Mistrovství České republiky v League of Legends pozná po dvou letech nového šampiona, tedy alespoň z řad herních klubů. Fraternitas jsou pasé a ostatní si na mistrovský titul brousí zuby. Letošní složení kvalifikovaných týmů je vyváženou kombinací nových tváří, které se budou na MČR snažit prorazit mezi elitou, pro kterou horší než medailové umístění bude zklamáním. Nejvíce se nám pořadí přesýpalo po podzimním TPD Mistrovství Slovenska, takhle vypadá finální osmička.

{#Česká Republika} IG.Tribunal
2485 MČR bodů

{#Česká Republika} Alza.eXtatus
1300 MČR bodů

{#Česká Republika} PlayForEver
1175 MČR bodů

{#Česká Republika} eSuba
1090 MČR bodů

{#Česká Republika} Majestic Lions
1040 MČR bodů

{#Česká Republika} Team Brute
920 MČR bodů

{#Česká Republika} MARVO Esports
890 MČR bodů

{#Česká Republika} Eclot Gaming
875 MČR bodů

Vítězem kvalifikačního cyklu se s jasným náskokem stala aktuální sestava Inside Games Tribunal okolo hvězdného Freeze. Druhé místo si udržel tým Alza.eXtatus, který se bude snažit odmazat loňský neúspěch. Jedním z outsiderů je sestava PlayForEver, jež po celý rok poctivě sbírala body, až jede na MČR jako třetí nejvýše nasazený celek. Na čtvrté místo se díky úspěšnému podzimu vyškrábala eSuba, favorizovaná sestava celého klání v čele s trojnásobným mistrem Denykem.

Jako číslo pět zamíří 10. až 12. listopadu do Brna Majestic Lions. Na dalších pozicích probíhal tuhý boj až do posledních dní a hodin, na šesté místo poskočil Team Brute zejména díky třetímu místu z MSR 2017, kde byl rozhodující zejména duel o bronz proti Cyber Gaming, který napospas osudu na MČR neuvidíme. Sedmé místo ubránili další poctiví sběrači z MARVO Esports a kompletní osmičku stejně jako v CS:GO doplňuje vítěz poslední MČR turnajové série, tým Eclot Gaming.


Do finálového turnaje máme ještě celé dva týdny, během nichž pro vás máme připravenu sérii článků, rozhovorů a představení jednotlivých účastníků Mistrovství České republiky. Napište nám do komentářů, koho byste rádi viděli u zpovědi nebo který tým vás, fanoušky, nejvíce zajímá!

Štítky: MČR 2017
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.