Přejít k hlavnímu obsahu

DH Winter: Češi se představí v H1Z1 turnaji!

26. 10. 2017 | 17:28 Všechny hry
Další česko-slovenský esportový úspěch! Tým NERV, plný CZ/SK hráčů, se kvalifikoval ve hře H1Z1 na DreamHack Winter 2017!
Výchozí obrázek

Další česko-slovenský esportový úspěch! Tým NERV, plný CZ/SK hráčů, se kvalifikoval ve hře H1Z1 na DreamHack Winter 2017!

Český rodák {#Česká Republika} Michael "Miken" Turský na svém Facebooku nejdříve oznámil, že se úspěšně s {#Česká Republika} Petrem "Pipeta" Janiskou a {#Slovenská Republika} Adamem "Konak" Koňakovským kvalifikovali v Solo H1Z1 na příští Dreamhack, který se bude konat 1.-4. prosince v Jönköpingu ve Švédsku. Poté dodal, že doufá v takový výsledek i se svým týmem NERV.

O dvě hodiny později potvrdil, že se Winter Dreamhacku zúčastní i jako týmový celek, který tvoří on, {#Česká Republika} Petr "Pipeta" Janiska, {#Slovenská Republika} Adam "Konak" Koňakovský, {#Slovenská Republika} Lukáš "Henki" Henčel a {#Česká Republika} Jan "Sweezy" Kulich. 

Můžeme být hrdí, že máme reprezentanty v další sekci esportu a to ve hře H1Z1! Elektronické sporty se u nás čím dál více rozšiřují a to je jedině dobře. Možná se jednoho dne dočkáme i speciálního esports kanálu v televizi, kdo ví.

Jak si asi tým NERV na Dreamhacku povede? Doufejme, že se jim zadaří a obsadí co nejlepší pozice!

H1Z1 tým NERV:

{#Česká Republika} Petr "Pipeta" Janiska
{#Slovenská Republika} Adam "Konak" Koňakovský
{#Česká Republika} Michael "Miken" Turský
{#Slovenská Republika} Lukáš "Henki" Henčel
{#Česká Republika} Jan "Sweezy" Kulich

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.