Přejít k hlavnímu obsahu

Síň slávy podpoří NVIDIA

6. 11. 2017 | 16:09 Všechny hry
Letošní MČR v počítačových hrách se kvapem blíží a my máme tu čest, že můžeme v rámci vyvrcholení našeho zápolení udělit historicky druhé ocenění do česko-slovenské Síně slávy.
Výchozí obrázek

Letošní MČR v počítačových hrách se kvapem blíží a my máme tu čest, že můžeme v rámci vyvrcholení našeho zápolení udělit historicky druhé ocenění do česko-slovenské Síně slávy.

Každoročně píšeme tisíce příběhů, ale v paměti nám zůstávají jen ty nejdůležitější a nejzajímavější. Turnaj od turnaje jsme snili, že se jednou dostaneme na vrchol a budeme moci stanout na nejvýznamnějším pódiu herní sezóny. A pak to uslyšíme, hala burácí, světla nás ozařují červenou a modrou a ruce se lehce potí z nervozity. Čeká nás rozhodující utkání MČR a je jen na nás samých, jakým písmem se do tohoto příběhu zapíšeme.

Naše cíle jakožto organizátorů jsou od počátku jasné. Udělat z MČR nejprestižnější herní festival v Česku a dopřát fanouškům a divákům ten nejsilnější esport zážitek, jaký se jim může dostát. Pomalými kroky se MČR přibližuje k zahraničním akcím a letos se chystá do svého šťastného sedmého ročníku. A i nyní si budeme vyprávět příběhy těch nejlepších, a to díky společnosti NVIDIA, která se stává hlavním partnerem Síně slávy pro rok 2017.

K celému propojení značek jsme získali i vyjádření Jana Pořízky, marketingového ředitele pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. "Jsem rád, že můžeme česko-slovenský esport podpořit i touto cestou. Členové Síně slávy výrazně ovlivnili jak esporty vnímá širší veřejnost. Jejich úspěchy jsou něco, co stojí za to si připomínat, a pro nováčky na poli progamingu jsou inspirací, co všechno se dá zvládnout, když se mu člověk věnuje celým svým srdcem."

Dev1 byl první

V sobotu před druhým semifinálovým duelem ve hře CS:GO se opět bude rozdávat radost legendám českého a slovenského esportu. Pod záštitou společnosti NVIDIA přinášíme druhý ceremoniál do Síně slávy a ani tentokrát nezůstanou emoce stranou.

Kdo si vzpomene na loňský rok, vůbec prvním oceněným se stal Ivan „Dev1“ Lazarov, žijící tvář tuzemského progamingu a úspěšný streamer aktivně propaguje esport kde se dá a neustále jej vidíme na mnoha komunitních akcích. Plaketu pro vůbec prvního člena česko-slovenské síně slávy mu předal oficiálně představitel společnosti PLAYzone Lukáš "Soptík" Pleskot. Celý ceremoniál si můžete zopakovat na tomto odkaze.

A už 11. listopadu se dočkáme dalšího hráče, který se přidá k Ivanovi po bok. Kdo to bude?

Dev1 a Soptík, legendy česko-slovenské scény

Soutěž pro diváky

Myslíte si, že víte, komu bude statut legendy přiřazen? Společnost NVIDIA si pro vás připravila jedinečnou šanci zasoutěžit si o jejich merchandise! Tipni si k nám do komentářů jméno hráče, který v minulosti něco udělal pro komunitu a mohl by být nominován do Síně slávy!

Správný tip napište do komentářů buď v celém znění - Ivan "Dev1" Lazarov nebo postačí i jen nick - Dev1

Vítěze následně vybereme po MČR! A nezapomeň si koupit lístky!