Přejít k hlavnímu obsahu

Viewing Party a turnaj proběhne i v Tribunalu

1. 11. 2017 | 11:23 League of Legends
Výchozí obrázek

Víkend 4. a 5. listopadu bude v esports baru Tribunal patřit League of Legends. Tradicí brněnského podniku jsou pravidelná měření sil a jedno takové proběhne v těchto dnech, kdy je na programu 3vs3 turnaj, kterého se zúčastní i samotný Aleš "Freeze" Kněžínek. Ten navíc hledá do svého týmu dva spoluhráče a šanci si zahrát po jeho boku má každý, stačí mít jen trochu štěstí! Vstupné je zdarma a ve hře budou ceny v podobě herních periferií či Riot Pointů. Komentování akce se přímo z místa ujme trio Mozilla, Xnapy, Bronko, více informací o turnaji najdete v události.

To hlavní ale proběhne hned na úvod před začátkem 3vs3 turnaje. Fanoušci populární MOBA hry jistě mají sobotu 4. listopadu ve svých kalendářích zakroužkovanou jako svátek, protože je na programu vyvrcholení celé sezóny, finále světového šampionátu Worlds, kde se stejně jako vloni utkají korejské kolosy SK Telecom T1 a Samsung Galaxy. Co by to byl Tribunal za esports bar, pokud by nepřinesl populární Viewing Party, při které se sejde lokální komunita a bude fandit nejen svým oblíbeným týmům, ale zejména kvalitní hře. Celou akci navíc okoření soutěže o dárečky od společnosti MSI a také tématický Riot Merch. Více o eventu najdete na Facebooku.

Štítky: Tribunal, Worlds
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.