Přejít k hlavnímu obsahu

DaZeD končí v týmu GX a ukončuje kariéru

2. 11. 2017 | 20:37 Counter-Strike 2
Pouhých pár měsíců po unbanu ex-iBUYPOWER a složení týmu GX přichází tým o jednoho z hráčů. Po špatných výkonech totiž končí DaZeD, jeden z původní ex-iBP trojice. Tým GX se složil poté, co organizace ESEA a ESL umožnily hrát své ligy a turnaje hráčům, kteří mají na svém kontě ban za vypouštění zápasů. Mezi tyto hráče patří také trojice swag, AZK a DaZeD, kteří až do dneška tvořili jádro tohoto týmu.
Výchozí obrázek

Pouhých pár měsíců po unbanu ex-iBUYPOWER a složení týmu GX přichází tým o jednoho z hráčů. Po špatných výkonech totiž končí DaZeD, jeden z původní ex-iBP trojice. 

Tým GX se složil poté, co organizace ESEA a ESL umožnily hrát své ligy a turnaje hráčům, kteří mají na svém kontě ban za vypouštění zápasů. Mezi tyto hráče patří také trojice swag, AZK a DaZeD, kteří až do dneška tvořili jádro tohoto týmu.

jeden z hráčů ex-iBUYPOWER DaZeD končí s kompetetivním hraním (foto: HLTV)

Právě poslední jmenovaný se rozhodl ukončit své působení v týmu GX a zároveň i svou kariéru ve hře CS:GO. Důvod jeho konce je jasný - DaZeD nemá potřebnou motivaci a chybí mu chuť do hry. Američan se tak teď bude naplno věnovat pouze svému YouTube kanálu a Twitch streamu, podobně jako před svým návratem na scénu.

Tím, kdo americkou hvězdu v týmu nahradí, bude bývalý hráč Hikova Rogue witmer. Ten se pokusí s týmem zvítězit v americké divizi ESEA Premier ligy, kde je tým právě teď na pátém místě se skóre 7-3. 

GX dohrají tuto sezonu ESEA Premier v této sestavě:

{#Spojené státy americké} Braxton "swag" Pierce
{#Kanada} Keven "AZK" Lariviere
{#Spojené státy americké} Michael "dapr" Gulino
{#Spojené státy americké} Matt "Pollo" Wilson
{#Spojené státy americké} Shawn "witmer" Taylor

Štítky: DaZed
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.