Přejít k hlavnímu obsahu

BlizzCon 2017: Nová mapa, nový hrdina a krásný cinematic

4. 11. 2017 | 16:51 Overwatch
Na BlizzCon 2017 vývojáři představili spoustu zajímavých novinek. Overwatch se konečně dočkal nové hybridní mapy a nového hrdiny. Ke konci prezentace nám Blizzard předvedl vynikající atmosférový cinematic věnovaný německému hrdinovi Reinhardtu a jeho mentorovi.Nová tématická hybridní assault/payload mapa je věnovaná Blizzard hrám. Design mapy Blizzard World je vytvořen dle oblíbených her z dílny Blizzard. 
Výchozí obrázek

Na BlizzCon 2017 vývojáři představili spoustu zajímavých novinek. Overwatch se konečně dočkal nové hybridní mapy a nového hrdiny. Ke konci prezentace nám Blizzard předvedl vynikající atmosférový cinematic věnovaný německému hrdinovi Reinhardtu a jeho mentorovi.

Nová tématická hybridní assault/payload mapa je věnovaná Blizzard hrám. Design mapy Blizzard World je vytvořen dle oblíbených her z dílny Blizzard. 

Samotná mapa je vytvořena dle podkladů z her Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch, World of Warcraft a StarCraft. Můžeme si tu odpočinout a dát si něco dobrého na zub v taverně, nebo navštívit starý dobrý Naxxramas a také se pokochat krásami nového městečka.

Začátkem nového roku si budeme moci vyzkoušet žhavou novinku na PTR serverech.

Dále tu máme novou hrdinku. Moira je nejnovějším přírůstkem do rodiny supportů.

Moira: dáma, co léčí a pomáhá, ale také dokáže nepříteli pořádně zatopit

Healuje, teleportuje se a rozdává damage. Vzdáleně připomíná Zenyattu, která také healuje, rozdává damage a je nápomocná svému týmu. 

Každý, kdo tento rok navštívil BlizzCon, měl jedinečnou možnost si vyzkoušet novou hrdinku v akci. Pojďme se podívat na to, co dokáže Moira:


Ke konci Overwatch prezentace nám ukázali překrásný cinematic věnovaný Reinhardtovi a jeho učiteli. Podívejme se na dojemný Honor and Glory příběh, který se odehrává na německé mapě Eichenwald:


Také nesmíme zapomenout na spoustu nových skinů, které potěší milovníky Overwatche. Který z nich se vám líbí nejvíc?


Nedavno jsme vás informovali o tom, že na probíhajícím národním turnaji Overwatch World Cup 2017 tým vývojářů připravil pro Overwatch hráče a fanoušky zbrusu nový herní interface a in-game dresy. 


Domáci varianta nových Overwatch uniforem. Líbí?

První chystanou novinkou je herní uniforma. Podobně jako ve velkém sportu, budou hráči disponovat vlastními uniformami. Když váš tým hraje doma, tak hrdinové budou mít k dispozici domácí dresy a když "odcestujete", tak vám Blizzard nabídne připravenou venkovní variantu.



Vyladěný herní interface má přichystanou zbrusu novou kameru z pohledu třetí osoby. Tato vychytávka umožní lepší orientaci na bitevním poli a značně tím usnadní komentatorům život. Navíc je spectator mode barevně odladěný a upravený, takže opravdu nenastane situace, kdy komentátor má problém poznat kdo s kým hraje, jaký hrdina použil svojí ultimátní schopnost atd ...



Tento rok nám přinesl vskutku zajímavé novinky. Jste spokojení s Overwatch prezentací, nebo vám něco chybělo?