Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor: Jak vidí Re-Play 2.0 nová moderátorka?

2. 2. 2019 | 11:00 Všechny hry
Dnešek přináší kromě prvního dílu druhé série COOL Esport také premiéru nové generace Re-Playe. A právě proto jsme si na rozhovor pozvali jednu z čerstvých moderátorských tváří, Gabrielu Wróbel.
Gabriela
Gabriela

Jaké tři věci jsou podle tebe na novém Re-Playi nejlepší?

Za prvé moderátoři! Myslím, že se sešla velice dobrá parta, která Re-Play zaručeně osvěží. Následně jsou pro mě zajímavé herní novinky, které budou podávány novou formou, věřím tedy, že zaujmou i ostatní. A do třetice potom studio. Dle mě je to opravdu příjemná změna, kterou diváci ocení.

Jak ses dostala k moderování nového Re-Playe? Rozmýšlela ses, jestli nabídku přijmout?

K moderování herních novinek jsem se dostala skrze Vojtu Nováka, se kterým jsem už spolupracovala na jiném projektu. Nerozmýšlela jsem se ani vteřinu, šla jsem do toho prostě po hlavě! Na mou osobu je spousta negativních reakcí, protože nejsem typická hráčka, ale pevně věřím, že tým posilním a diváci pochopí, že herní novinky mohou prezentovat i lidé z jiného prostředí.

Takže jaký je vztah mezi tebou a hrami?

Jak jsem již zmínila, hry tolik nehraji, ale úplně nezasvěcená také nejsem. Vždy mě bavilo sledovat, jak paří starší brácha, a občas mě k tomu i pustil. Takže nějaké zkušenosti mám (směje se).

A jaká gamesa je tvá nejoblíbenější?

Jednoznačně GTA a Super Mario. A i když to sem možná úplně nepatří, musím zmínit i hru Sims, kterou hrála snad každá holka.

Pojďme přejít od tebe k samotném Re-Playi. Tahle otázka bude trochu na tělo, jak se stavíte k reakcím diváků na odchod Bětky s Tukanem?

Řekla bych, že všichni máme ohledně těchto reakcí velká nadhled. Je pochopitelné, že když změníte po osmi letech celý koncept pořadu, s úspěchem se to ihned nesetká, byť za to vedení pořadu ani nemůže. Většina lidí zkrátka změny ráda nemá, jednou se to ale snad s úspěchem setká a na scéně tak budou dva skvělé pořady o hrách.

Gabriela

Kdo ze zákulisí (jako například produkce, atd.) v pořadu zůstává?

Jelikož jsem tam předtím nebyla, úplně přesně to nepovím, ale myslím si, že většina lidí.

Nově budete moderovat ve dvojnásobném počtu, jaký to bude mít vliv na styl pořadu?

Já doufám, že to bude mít vliv dobrý, pořad by měl být pestřejší a ještě zajímavější a nápaditější!

A co herní eventy, máte v plánu cestovat po okolních akcích i v novém kabátě?

Já tedy spíše ne, ale věřím, že kluci určitě někam vyrazí.

Jak to bude dnes od 11:40 vypadat? Máte na pilotní díl přichystáno něco spešl?

Každý díl bude speciální, musíte se podívat sami. Já se na to ale neskutečně těším, sejdeme se totiž všichni z týmu ve studiu a budeme společně sledovat náš pilotní díl. Pak bude následovat stream na Facebooku, kde vřele přijmeme všechny pochvaly (směje se).

A nyní už jen přenecháme tradiční prostor pro vzkaz divákům na závěr.

Díky za vaše reakce, ať už pozitivní, či negativní, protože dokazují, že Vás pořad stále zajímá a za to jsme rádi. Za pozitivní ale přece děkujeme jen o trochu více (směje se). Zkuste zkrátka pořadu dát šanci, myslím, že Vás můžeme příjemně překvapit.

Štítky: re-play
miluju videohry a hlavně ligu legend