Přejít k hlavnímu obsahu

Hostem třetího dílu COOL Esport bude STYKO

12. 2. 2019 | 16:03 Prima COOL
Pořad COOL Esport samozřejmě pokračuje i tento týden, na kopu novinek ze světa gamingu se můžete těšit už v sobotu ve 12:35!
COOL Esport #3, STYKO
COOL Esport #3, STYKO

V třetím díle COOL Esport se primárně zaměříme na CSko – hostem totiž bude hráč, kterého můžete znát například z působení v mousesports a HellRaisers, Martin "STYKO" Styk. A o Counter-Strike bude řeč i v tématech, v tom prvním totiž při příležitosti blížícího se IEM Katowice rozebereme historii Majorů a v druhém se pak podíváme na role v samotném CS:GO týmu. 

Chybět ale samozřejmě nemohou ani novinky z ostatních her, dozvíte se tedy i co se za poslední týden událo třeba ve světě League of Legends, Hearthstone či FIFA 19. A čekat na vás bude i soutěž, tentokrát si zahrajeme o troje herní brýle DEV1S Spectrum Gamer, na jejichž vývoji se podílela další slovenská Counter-Strike legenda, Ivan "Dev1" Lazarov, a pro to, abyste je vyhráli, bude stačit pozorně sledovat pořad a správně zodpovědět otázku. Třetí díl je zkrátka nabitý od začátku až do konce a byla by škoda, ho prošvihnout, tak se v sobotu od 12:35 nezapomeňte dívat!

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend