Přejít k hlavnímu obsahu

LOBBY ve Zlíně: Ke startu, připravit, hrej!

15. 2. 2019 | 14:06 Všechny hry
Už 8. března proběhne v aule zlínské Univerzity Tomáše Bati první ročník nové gamingové akce se jménem LOBBY, na které se odehrají turnaje o 20 tisíc korun ve hrách CS:GO, League of Legends a FIFA 19.
LOBBY 2019
LOBBY 2019

Celou akci pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati. Během nadcházejících týdnů budou probíhat kvalifikace ve hrách League of Legends a Counter Striku, ze kterých ti nejlepší postoupí na LAN finále. Na místě se bude hrát také turnaj v oblíbené fotbalové hře FIFA. K účasti stačí mít složený tým a sledovat sociální sítě pořadetelů (LOBBY), kde se účastníci mohou dozvědět více informací o jednotlivých online kvalifikacích. Už nyní si tam můžete zasoutěžit o pěkné fanouškovské předměty.

Výherce turnaje si kromě poháru odnese také slušné peníze, a to 20 tisíc korun. Akce LOBBY nenabízí ale jen hraní na počítačích. Pro návštěvníky akce bude připraveno také několik přednášek a prezentací, na kterých se bude probírat zejména téma budoucnosti počítačů a novinek všeho, co se okolo nich točí. Kvalifikační turnaje se odehrají ve dnech 17., 18., 22. a 23. února.

LOBBY Zlín
Určitě to zkuste, kvalifikace jsou zdarma a za zkoušku nic nedáte. Pokud byste si ovšem nevěřili, přijďte se podívat aspoň na velké finále. Jedná se o první ročník, ale máme s turnajem velké plány i do dalších let!

říká Tomáš "Toku" Kurka, manažer projektu.

Štítky: LOBBY, UTB