Přejít k hlavnímu obsahu

Acer Predator Thronos ohromil návštěvníky na IEM Katowice

6. 3. 2019 | 12:39 Všechny hry
IEM víkend v Katowicích se nenesl pouze ve znamení profesionálního hraní a turnajů. V business zóně společnost Acer připravila pro návštěvníky prezentaci svých nejnovějších technologických vychytávek. Hlavním lákadlem byl jednoznačně Predator Thronos.
Predator Thronos
Predator Thronos

V Katowicích Acer prezentoval nové notebooky, monitory ale především svůj nejnovější herní technologický skvost, Predator Thronos. Speciálně upravené herní křeslo z obyčejného hraní udělá naprosto nevšední zážitek. Je tedy jasné, že jsme si na tento zážitek vystáli frontu a vyzkoušeli si na vlastní kůži, jak běžné hraní přenáší do naprosto nové dimenze. Kromě možnosti instalovat až trojici spojených monitorů, které zajistí nadstandardní rozhled, vás křeslo přenese přímo do akce systémem náklonu a vibrací, které si můžete nastavit například tak, aby sledovaly rytmus vaší oblíbené hudby. Pokud však chcete zůstat u klasického vibrování při zasažení kulkou, či nárazu u závodních her, Thronos je přesně to, co hledáte.

Co jsme na mašině jménem Predator Thronos shledali, jako naprosto nejlepší? Jednoznačně to, že domů si ji může pořídit každý hardcore herní fanoušek a to  v několika různých variacích, např. s menším počtem monitorů. Za nás ovšem můžeme variantu se třemi monitory jen a jen doporučit. Díky rozhledu a izolaci od okolního prostředí se totiž s Thronosem dostanete do zcela nové herní dimenze.

Štítky: Acer Predator
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.