Přejít k hlavnímu obsahu

Wotlympiáda aneb staň se prvním wotlympionikem

12. 4. 2019 | 14:00 Všechny hry
Hra World of Tanks již nějaký ten pátek běží a o soutěže pro hráče není určitě nouze. Avšak to, co vám nyní představíme, je zcela jistě průlomový kousek, co se soutěží týče!
WoT
WoT

WoTko není určitě potřeba sáhodlouze představovat, ale musíme se z principu zeptat na několik otázek. Znáš hru World of Tanks a máš sportovního ducha? Jsi soutěživý hráč? Pokud tvá odpověď alespoň na jednu otázku zní ANO, tak to je super a určitě dočti tento článek až do konce, protože to, co pro vás máme připraveno, tady ještě nebylo! A pokud hru World of Tanks ještě neznáš, tak s tím určitě něco udělej a další Wotlympiádu už můžeš jet s námi.

informační plakát wotlympiady

Pojem letní či zimní olympijské hry ti určitě není cizí a možná jsi dokonce viděl i nějaké video z Ruska, kde každý rok probíhá takzvaný Tank biathlon. Ale už jsi zažil WOTLYMPIÁDU? Určitě ještě ne, protože za pár dní začíná historicky první ročník WOTLYMPIÁDY v tankové hře World of Tanks. Začátek této soutěže je naplánován na datum 15.04.2019.

oficiální logo wotlympiady

Přidej se a staň se historicky prvním Wotlympionikem. Že bys chtěl víc? A co třeba stát se historicky prvním vítězem WOTLYMPIÁDY? 5 disciplín, 32 dnů a 35 výher v celkové hodnotě skoro 30 000 Kč. Mediální podpora od známých tváří WoT komunity - streamera marty_vole a komunitního kontributora Sstyx či od webu wotko.cz. Opomenout nesmíme ani HAL3000 - úspěšného českého výrobce stolních počítačů.

Jen jeden jediný odeslaný replay stačí k tomu, abys byl zařazen do soutěže. Vše je naprosto jednoduché, na webu soutěže www.wotlympiada.cz najdeš všechny pravidla a postupy. Jediné, co pak musíš udělat pro zapojení do soutěže, je dodat replay dle pravidel jednotlivých disciplín. Můžeš soutěžit jak v jednotlivých disciplínách, tak celkově a věř, že ceny jsou více než zajímavé. Třeba taková herní mechanická klávesnice, sluchátka, tričko s logem soutěže, herní měna a nebo prémiové tanky. To určitě udělá nemalou radost každému tankistovi.

15.4.2019 od 17:00 bude na kanále Zalmoxis probíhat Wotlimpionický livestream. Pokud vás napadnou nějaké dotazy, ptejte se právě tam - https://www.youtube.com/channel/UCzi1Xkz3BzafFR4dRkv2Q8w

 

Základní informace, které je dobré znát:

 

Dostali jsme nápad, našli jsme sponzory, spojili jsme známé tváře a vytvořili tento projekt PRO TEBE. Teď už jenom spojit komunitu a ukázat všem, že motto soutěže KOMUNITA-KOMUNITĚ má význam. Takže co tankisto, jdeš do toho s námi?