Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games kupují Psyonix, co bude s hrou Rocket League dále?

3. 5. 2019 | 12:01 Rocket League
Nejnovější konkurent Steamu a jeden z největších "hráčů" ve videoherním odvětví (zejména díky hře Fortnite) se rozhodl k dalšímu kroku, jakým přilákat hráče na svůj Epic Games Store. Přinášíme vám tedy krátký komentář od tvůrců hry Rocket League, studiem Psyonix.
Epic Games a Psyonix
Epic Games a Psyonix

Jakým způsobem ovlivní Epic Games hru Rocket League?

V krátkodobém měřítku doopravdy nijak. Stále chceme pro naši hru vydávat pravidelné přídavky zahrnující nové principy, nový obsah do hry a nové způsoby, jakým je možné Rocket League hrát. V rámci vzdálenější budoucnosti však očekáváme, že si naši hru budou moci hráči nově zahrát na Epic Games Luncheru a my tak budeme moci RL nabídnout zcela nové hráčské základně, takže výherci budeme všichni.

Znamená to, že hraní RL bude odlišné?

Ne!

Rocket League

Co tato změna znamená pro RL esport?

Myslíme si, že je tato změna obecně skvělá pro budoucnost Rocket League esportu, jelikož signifikantně zvýší naše možnosti. Doopravdy věříme, že budoucnost naší hry v rámci esportu bude skvělá, zejména tedy blízká budoucnost. 21. - 23. června se totiž v New Jersey odehraje Rocket League Championship Series finále, které tak zakončí naši sedmou esportovou sezónu.

Co se stane s Psyonix vývojářským týmem?

Jsme ten samý tým, jaký jsme vždy byli, ale nyní máme sílu a zkušenosti Epic Games za našimi zády.

Slovem na závěr...

Úspěch hry Rocket League by nebyl možný bez vás, naší komunity. Váš loajalita, nadšení a podpora z nás udělala to, kým jsme. Máte za to naše nesmírné díky.

 

Váš Psyonix Tým