Přejít k hlavnímu obsahu

Letní sklizeň uzavřela první část kvalifikace na Samsung MČR mobile ve Fortnite

20. 7. 2019 | 19:00 Fortnite
Úvodní část kvalifikační sezóny na Samsung MČR mobile ve Fortnite se blíží ke konci. O prvních čtyřech postupujících se rozhodne již dnes večer na Samsung Letní sklizni.
fortnitesamsung
fortnitesamsung

Update 3: Ve finále si pro vítězství došel hladce tým Chemie,průměr:4.25 a získává tak ke slotu na MČR navíc ještě 6 000 Kč!

Update 2: po vyrovnaných hrách v semifinále postupují do finále týmy Chemie,průměr:4.25 a HeXuS.eu C.

Update 1: ze skupiny A postupují do playoff týmy THB Crew a Chemie,průměr:4.25. Za skupinu B to jsou týmy Rochty mrochty a HeXuS.eu C. Tyto týmy tak zároveň získávají slot na MČR Mobile v Brně a nyní se rozhodne, kdo si rozdělí krásných 10 000 Kč v prize poolu!

Fortnite patří k nejpopulárnějším počítačovým hrám současnosti, tato battle royale pecka se ale těší popularitě i na smartphonech. A právě v mobilní variantě tohoto herního titulu od studia Epic Games budou moci v listopadu čeští a slovenští hráči bojovat i na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. V prostorách brněnského výstaviště se představí osm nejlepších dvojic z kvalifikační sezóny. Ta je rozdělena na dvě části, které obě sestávají ze tří turnajových sériích složených z trojice NightCupů a měsíčního finále. Čtyři nejlepší dua z každého finále a další čtyři dvojice s celkovým nejvyšším bodovým ziskem to pak dotáhnou na Sklizeň, ze které čeká čtyři nejlepší postup na MČR.

A právě první Sklizeň je dnes na pořadu dne. Bojovat se v ní bude podobným stylem jako v otevřených kvalifikacích, všichni účastníci budou na úvod rozděleni do dvou skupin, v nichž si to se všemi zbylými třemi dvojicemi rozdají ve dvou klasických squad zápasech. Dvě dua, kterým se ve všech zápasech povede získat nejvíce killů, pak postoupí do single-elimination play-off. V něm se bude hrát podobně jako ve skupinách, týmy, které byly postavené proti sobě, spolu budou bojovat v klasickém matchmakingu. Z každé hry si pak duo, které v ní získá více killů, připíše bod. Dále v pavouku se pak posune ta dvojice, která jako první získá body tři.

Prize pool:

  • 1. místo: 6 000 Kč + postup na MČR
  • 2. místo: 4 000 Kč + postup na MČR
  • 3/4. místo: Postup na MČR
Skupina A
#Název týmuKillyZápasy
1.THB Crew253:0
2.Chemie,průměr:4.25182:1
3.eXperience00:3
4.Lucky 200:3

 

Skupina B
#Název týmuKillyZápasy
1.Rochty mrochty223:0
2.HeXuS.eu C202:1
3.Opičky :))01:2
4.Exiztern01:2
Samsung MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend