Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se bude na Last Call turnaji rozhodovat o 14 účastnících Samsung MČR mobile?

15. 9. 2019 | 18:00 Clash Royale
Už jen dvě celé turnajové série zbývají z letošní kvalifikační série na Samsung MČR mobile v Clash Royale. Jak bude tentokrát probíhat závěr? Jako první vám představujeme formát Last Call turnaje!
Samsung MČR mobile 2019
Samsung MČR mobile 2019

Systém, kterým se letos hráči kvalifikují na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách, se od loňska změnil prakticky k nepoznání. Snížili jsme počet turnajových sériích (a počty NightCupů navýšili u každé na čtyři) a především jsme se kompletně zbavili Sklizní. O účastnících MČR se letos rozhoduje pomocí celoročního sběru bodů, po kterém čeká na dva hráče, kterým se jich povedlo nasbírat naprosto nejvíce, přímý postup. O zbylých čtrnácti místech se následně rozhodne v Last Call turnaji.

MČR mobile

V něm bude bojovat 28 hráčů (tedy 3. až 30. nejlepší dle celkového MČR bodování), kteří budou na úvod rozděleni do čtyř skupin po sedmi (do každé budou přiděleni dva hráči z TOP 8, o jejich zbylé podobě rozhodne los dle jejich umístění). Ty se odehrají klasickým systémem každý s každým a postup na Mistrovství v nich bude čekat vždy na trojici nejlepších. Pro ty, stejně jako pro naopak trojici nejméně úspěšných, bude logicky turnaj končit, hráči ze čtvrtých míst se ale ještě utkají v jedné menší skupině. Z ní bude postup čekat na dva nejlepší.

Samotné zápasy se bude hrát klasicky na tři výhry, před každým zápasem si pak navíc hráči budou muset vybrat jednu kartu, kterou ani oni ani jejich soupeři nebudou moci v daném souboji použít. Celé klání bude samozřejmě streamováno, stále ale máte možnost zúčastnit se ho i aktivně! Od Last Callu nás totiž dělí dvě celé a jedna již rozehraná turnajová série, jestli tedy zaberete, stále se na něj můžete podívat.

Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend