Přejít k hlavnímu obsahu

Nová Predator MČR turnajová série se bude netradičně odehrávat v pondělí

26. 8. 2019 | 13:21 Counter-Strike 2
Kvalifikační cyklus letošního Vodafone MČR v CS:GO se pomalu blíží ke svému závěru, jako další následuje již předposlední online turnajová série. Ve spolupráci s Predatorem hráče čekají klasické tři turnaje následované finálem, méně klasické jsou však termíny, které budou všechny pondělní.
Predator MČR One Night Stand
Predator MČR One Night Stand
K tomuto kroku jsme se rozhodli na základě nedávného oznámení kvalifikací pro V4 Future Sports Festival, které by s našimi pravidelnými turnaji kolidovaly, respektive finále série by kolidovalo následně s LAN finále FORTUNA COOL ligy. Podrobný výpis nových termínů naleznete níže. Naším cílem je, aby všechny domácí týmy měly co nejvíce možností se kvalifikovat nejen na MČR, ale samozřejmě i tuto významnou zahraniční akci, kterou jsme současně zařadili do kvalifikačního seriálu Vodafone MČR v počítačových hrách 2019. Věříme, že tyto kroky CS:GO scéna ocení a všem soutěžícím přejeme hodně štěstí ve všech soutěžích!
Harmonogram zářijové MČR turnajové série:
Pondělí 26. srpna 18:00Predator MČR Squad Series #149
Pondělí 2. září 18:00Predator MČR Squad Series #150
Pondělí 9. září 18:00Predator MČR Squad Series #151
Pondělí 16. září 18:00Predator MČR turnajová série – finále
MČR 2019
Štítky: Predator, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.