Přejít k hlavnímu obsahu

Ani letos nebudeme se závodním programem o ceny chybět na Prague Car Festivalu

26. 8. 2019 | 13:34 Všechny hry
Další ročník veletrhu Prague Car Festival se uskuteční o víkendu 31. srpna a 1. září v prostorách PVA EXPO Letňany a kromě rozmanité motoristické expozice vyrazíme do Letňan již několikátým rokem i my se svými stánky, kde ve spolupráci s partnery vytvoříme zcela odlišnou odpočinkovou zónu se zaměřením nejen na závodní hry.
Prague Car Festival 2019
Prague Car Festival 2019

Pro letošní ročník Escape6 Prague Car Festivalu spojíme síly hned se čtveřicí partnerů, přičemž největší počet herních stanic nabídne dvojice BenQ a HAL3000. Sestavy HAL3000 patří k tradičním součástem zastávek PLAYzone arény, tentokrát bude připravena rovná desítka sestav MČR 2019 Pro. Požitek z hraní doplní právě BenQ se svými monitory, na vyzkoušení při volném hraní budou netradiční 32" a 35" modely řady EX.

Pokud jste naši herní zóny na PCF navštívili v minulých letech, tak stánek dalšího partnera jistě uvítáte. Jde totiž o Lenovo, které i letos na výstaviště PVA EXPO dorazí s parádním závodním playseatem, který bude doplněn o pět herních stanic. Hlavním titulem zde bude Forza Horzion 4 a závodit se v ní bude o hezké ceny.

Stánkový program poté uzavře společnost Datart, která dorazí s oblíbenou součástí našich aktivit, virtuální realitou v podobě relaxačního Beat Saberu. Vedle toho i tu bude připraven jeden závodní playseat, na kterém si návštěvníci mohou rovněž přijít zasoutěžit o věcné ceny. Těšíme se na vás již tento víkend v Letňanech!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.