Přejít k hlavnímu obsahu

StarLadder Major: Astralis získávají čtvrtý Major titul!

8. 9. 2019 | 21:07 Counter-Strike 2
Největší turnaj letošního roku nabídl řadu napínavých zápasů. Z osmi účastníků play-off ale mohl získat věčnou slávu a půl milionu dolarů pouze jeden, a tím jedním se potřetí v řadě stali Dánové z Astralis.
Astralis @ StarLadder Major 2019
Astralis @ StarLadder Major 2019

UPDATE #5, neděle | Kéž by bylo vyvrcholení tak napínavé jako zápletka celého turnaje. Astralis po tvrdě vybojovaných výhrách ve čtvrtfinále a semifinále tentokrát byli jasně minimálně o třídu lepší než AVANGAR a po dvou jednoznačných mapách se Dánové stávají potřetí v řadě a počtvrté v historii světovými šampiony.

UPDATE #4, neděle | Dlouhý průběh je za námi, ale ten nejdůležitější duel před námi. V semifinálovém duelu navázali na své výkony hráči AVANGAR, kteří dokázali Renegades sebrat jejich mapu v prodloužení a na své dominovat. Ve druhém napínavém duelu pak nezklamali Astralis, kteří po výhře nad NRG míří za obhajobou.

UPDATE #3, sobota | Semifinálový den je zde a dnes se konečně dozvíme složení play-off! Jako první se nám představí dva týmy, které prožívají své vysněné underdog stories, AVANGAR a Renegades. Hned poté však bude následovat semifinále číslo dva, kde se představí horký favorit na vítězství Astralis, proti nim budou stát zatím bezchybní NRG.

UPDATE #2, pátek | Druhý hrací den je zde! Publikum je naplněnější, zápasy napínavější. Dnes nás navíc bude čekat jeden z největších taháků celého Majoru, utkání mezi největšími favority turnaje, Astralis a Liquid. Nezapomeňte tedy sledovat Major s námi, protože vás čeká várka exklusivních rozhovorů přímo z místa!

UPDATE #1, čtvrtek | První hrací den je za námi a hned od začátku nám přinesl dávku překvapení! Z turnaje totiž vypadli dva velcí favorité. Zatímco ENCE po hladkém průběhu Swiss části nestačili na Renegades, světová dvojka Vitality si vyzkoušela, jak se musely cítit týmy v Krakowě 2016, protože nestačili na AdreNa a jeho AVANGAR. Boje budou pokračovat zítra, kdy se dozvíme zbylé semifinalisty.

Mercedes-Benz Arena

Ve čtvrtek 5. září nastal čas vysoce očekávaného play-off berlínského CS:GO Majoru. V Mercedes-Benz Aréně se před zaplněným publikem utká osm nejúspěšnějších týmů dosavadního dění. Některé z nich urazily cestu až z online kvalifikace na Minor, teď je však čeká ten nejtěžší boj – boj o titul.

V německém hlavním městě se osm týmů utká v Single Eliminination BO3 pavouku. Rozložení zápasů je stejné, na jaké jsme zvyklí z předchozích Majorů. Ve čtvrtek a v pátek uvidíme vždy dvojici čtvrtfinálových zápasů, v sobotu zase obě semifinále. V neděli nás pak čeká showmatch, ale co je důležitější, tak samotné grandfinále, kde se rozhodne o novém šampionovi.

Berlin Major: Play-off
  Finsko ENCE0         
 Čtvrtek 15:00   Austrálie Renegades0      
  Austrálie Renegades2         
    Sobota 15:00   Kazachstán AVANGAR0   
  Francie Vitality1         
 Čtvrtek 18:30   Kazachstán AVANGAR2      
  Kazachstán AVANGAR2         
       Neděle 15:30   Dánsko Astralis  
  Spojené státy americké NRG2         
 Pátek 15:00   Spojené státy americké NRG0      
  Rusko Natus Vincere0         
    Sobota 18:30   Dánsko Astralis2   
  Dánsko Astralis2         
 Pátek 18:30   Dánsko Astralis2      
  Spojené státy americké Liquid0         

Streamem nás opět provede zkušený tým komentátorů, moderátorů a expertů. Nebudou chybět jména jako Sadokist, HenryG, SPUNJ, Anders a další.

Na místě nebude chybět ani PLAYzone tým, proto nezapomeňte sledovat náš web a sociální sítě pro exklusivní obsah přímo z Mercedes-Benz Arény!

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.