Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEOROZHOVOR s adreNem: Možná se zopakuje historie z Krakova? Nerad mluvím o budoucnosti

7. 9. 2019 | 13:38 Counter-Strike 2
Po zástupci Renegades jsme si po úspěšném čtvrtfinálovém duelu se nám podařilo odchytit i jejich semifinálového soka, adreNa z AVANGAR. Tento kazašský celek zatím všechny překvapuje a právě adreN je díky svým dlouholetým zkušenostem jedním z klíčových prvků.
adreN
adreN

Podařilo se vám porazit Vitality, což je druhý nejlepší tým světa. Jaký z toho máš pocit?

Samozřejmě jsem šťastný. Byli jsme na ně připravení a věděli jsme, že vyhrajeme, ale že to nebude snadné.

Tato situace je jako déjà vu, protože přesně před „třemi lety“ jsi vyhrál s Gambit Major v Krakově, což je dodnes jedno z největších překvapení v historii CS:GO. Bude se historie opakovat?

Když jsem poprvé vstoupil na stadion, řekl jsem si, že stage vypadá stejně jako v Krakově. Možná se historie zopakuje, kdo ví? Nerad mluvím o budoucnosti. Půjdeme na to postupně.

Věřil jsi, že vyhrajete i po druhé mapě? Co byl bod zlomu v této hře?

Věděli jsme, že jsme hloupě prohráli Inferno, ale věřili jsme si do třetí mapy. Ať se děje cokoli, musíme zůstat soustředění.

AVANGAR @ StarLadder Major 2019

AVANGAR se zdá být v dosud nejlepší formě. Co se dělo o hráčské pauze?

Měli jsme velký bootcamp, mezitím co ostatní týmy odpočívaly. Hodně pracujeme na odstranění svých chyb a nyní jsme tady.

Bootcampovali jste v Evropě nebo doma?

Máme bootcampovou základnu v Kyjevě, kde máme dobrý ping. Líbila se mi naše příprava, protože jsme dvacet dní nehráli jen Counter-Strike, ale odstranili jsme mnoho problémů.

Hráli jste proti evropským nebo CIS týmům?

Trénovali jsme s každým, s kým to šlo. Byli tam i některé americké týmy na bootcampu. Hráli jsme také proti evropským i SEA týmům s různými styly hry.

Jak se ti turnaj zatím líbí? Mohl bys ho porovnat například s Katovicemi?

Pro mě jsou všechny turnaje stejné. Rozdílné jsou pouze postele v hotelu. V Evropě jsou malé postele a v Americe velké, to je pro mě jediný velký rozdíl.

Mohl bys říct něco českým fanouškům?

Fandětě nám, miluju vás. Díky!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.