Přejít k hlavnímu obsahu

EXORS Gaming hlásí změny v sestavě. V týmu končí uno, ale vracejí se mimo jiné i staronové tváře

4. 10. 2019 | 18:22 Counter-Strike 2
CS:GO sekce EXORS Gaming je jedním z týmů, které sice letos žádnou domácí LANku nevyhráli, ale stabilními výkony se dokázali kvalifikovat až na Vodafone MČR v CS:GO. Tam však ale vyrazí s mírně obměněnou sestavou, která je reakcí na výkony z posledních týdnů.
Výchozí obrázek

K datu 23. srpna naposledy EXORS sáhli ke změnám v sestavě, když tým posílil velezkušený Peter 'uno' Lipowski. Jeho působení ale nakonec nemělo dlouhého trvání, a zřejmě tak nenavýší svých sedm účastí na Vodafone Mistrovství České republiky. Jeho výměna však není jedinou změnou v kádru EXORS. S týmem se loučí také bratrská dvojice, Michal 'm0nnlich3r' a Jan 'StriifE' Pokorní. Pro posily však nešel tým daleko.

Zpět do základní sestavy totiž míří Jan 'boNgo' Zvára a jaké to je, hrát za EXORS, si už vyzkoušel i další navrátilec, Martin 'Dytor' Handl. Pouze v případě třetí akvizice jde o novou tvář v řadách EXORS Gaming. Nejde ale o žádnou neznámou na domácí scéně, tým totiž doplňuje Samuel 'OxidE' Krajčík.

EXORS Gaming
Zdroj: @EXORS
Štítky: EXORS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.